ONA JE UKLONILA TEŠKU PRLJAVŠTINU SA KADE NA OVAJ NAČIN! BIĆETE JOJ VEOMA ZAHVALNI ŠTO JE OKTRILA SVOJU TAJNU!

S obzirom da svakodnevno koristimo kupitali, a samim tim i tuš kabinu, vjerujmo da je mnogima prava noćna mora da je očiste. Međetum, danas ćemo sa vama podijeliti par korisnih savjeta pomoću kojih čiščenje kupatila neće biti mukotrpan posao.

tus

Ukoliko želite očistiti kadu, tako d aoda blista, dosovoljno je smao da uz sebe imate sodu biakrbonu i jednu četku. Prvo što trebate uraditi jeste da duž čitave kade pospete sodu bikarbonu, a zatim da ostavite par minuta da stoji. Nakon par minuta, pokvasite četku, a zatim počnite sa ribanjem. Uvidjet ćete kako se crne naslage veoma lako skidaju. Pomoću ovoga vasa kada nikada vise neće izgledati neuredno.

Ukoliko imate tuš kabinu i ne znate kako da očistite staklo na istoj, dovoljno je smao da uzmete biljno ulje iz kuhinje, prespete u sprej bocu, a zatim da pošpricate po staklu. Ostavite malo da odstoji, a zatim pomoću ubrusa uklonite ulje. Na ovaj način vam se neće stvarati kamenac na staklu tuš kabine.

tus

Ako želite da vase staklene površene uvijek izgeldjau blistavo, dovoljno je da napravite omjer 1:1 deterdženta za suđe i sirćeta. Ovo stavite u sprej bocu, a zatim svaki put kada poželite da očistite staklo, pošpricajte i prebrišite ubrusom. Ovo je jedan od najboljih trikova, a vjerujemo da ste za njega čuli, jer ga mnogi hvale, radi njegove efikasnosti.

mrlje

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, a posbeno s aonima koji preferiraju čišćenje kuće bez štetnih hemikalija. Vjerujemo da će vam biti veoma zahvalni na tome. Za vise postova posjetite našu stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *