SHARE

Čini se kao sasvim običan prizor sa plaže: divna obala i tirkizno more u Pantelejmonasu. Djevojka namazana uljem se sunča, na glavi ima šešir i uživa u knjizi. Međutim, razlog postojanja ovog snimka je u nečemu sasvim drugom. Ona na plaži radi nešto što je turiste zgrozilo i natjeralo da pokažu cijelom Balkanu kako se jedna dama ophodi prema plaži i prirodi gdje ljetuje.

Jedan od muškaraca koji su se našli u blizini, odlučio je da snimi gospođicu (ili gospođu) dok je grickala sjemenke i ljuske bacala pravo na pijesak i šljunak. Ona je grickala i uživala, a sav otpad je završio tik ispod njenih nogu.

d1

 

Na snimku se može čuti da je u pitanju “dama Makedonka” i da to radi “već pola sata”. Čak su se momci, koji su zabilježili ovaj snimak, našalili da će sutra vjerovatno uzeti njihovo mjesto na plaži jer je njeno prljavo.

Međutim, u komentarima ispod videa ima onih koji su oštro napali djevojku zato što je nemjarno zagađivala prostor oko sebe, ali takođe, ima i onih koji su tvrdili da postoje i gori prestupi na plaži od ovog.

d

Mnogi su spomenuli flaše, limenke, dječje pelene, kao primjere za mnogo veće đubre na plažama. S druge strane, postoje ljudi koji tvrde, da bez obzira na sve, nije trebalo snimati nekog bez njegovog znanja i dozvole, jer šta god ona radila, ima prava na privatnost. U nekim od komentara se čak pojavljuju i tvrdnje da je “očigledno u pitanju Srpkinja” i da “ovako nešto može da uradi samo Balkanac”.

d2

Pogledajte video, pa prosudite sami:

Da li ova djevojka radi nešto veoma pogrešno ili ne vidite tu ništa toliko loše? Šta je nešto najodvratnije čemu ste vi prisustvoli na plaži? Ostavite nam odgovore u komentarima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here