Ostavila muža i smršala 94 kilograma kako bi zavela Ronalda

Ruskinja Marina Bogomolova, koja živi u gradu Penza, jedan je od najvatrenijih fanova portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda (Cristiano Ronaldo).

Osim što je cijeli dom preuredila, odnosno dekorirala fotografijama fudbalskog asa, ona je otišla nekoliko koraka dalje, razvela se od supruga, smršala 94 kilograma i naučila engleski jezik. Osim toga, Marina je čak upisala školu fudbala gdje je naučila da žonglira.

– Prije pola godine sam ostavila muža. Kako kažu, nova ljubav ne treba da trpi. Riješila sam da smuvam Kristijana Ronalda – samouvjereno kaže Ruskinja.

Njena drastična promjena u životu je počela krajem 2017. godine. Tokom novogodišnjih praznika riješila je da se razvede, a osim što je napustila supruga, Marina se podvrgla i dijetama.

Za samo šest mjeseci izgubila je nevjerovatnih 94 kilograma, a time je bila “sve bliže Ronaldu”.

– Za Novu godinu sam imala 209 kilograma, a sada 115 kilograma. Neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta sedmično – ističe.

Već nekoliko mjeseci pohađa časove engleskog jezika, ali kaže da se nada da je Ronaldo naučio ponešto ruskog.

– Pošto je Ronaldo jedno vrijeme bio u vezi sa ruskim supermodelom Irinom Šajk (Sayk), mislim da je morao da nauči ruski jezik. Ako ne, ja usavršavam engleski, pa ćemo se lako sporazumjevati.

Marina je na kraju objasnila da je osim Ronaldovog izgleda privlači njegova unutrašnja ljepota i humanost koju, po njenom mišljenju, pravi muškarac treba da posjeduje.

– Kada birate nekoga onda se uvijek trudite da izaberete najboljeg. Zato sam ja izabrala Ronalda. On je veoma harizmatična osoba, fizički savršen. Ima dobro srce, zanima ga humanitarni rad.

Inače, ova simpatična Ruskinja je tokom Svjetskog prvenstva izradila dres na kojem piše: Marina Ronaldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *