Ovaj kamiondžija Makedonac je najveći car na svetu: Kad čuje omiljenu pesmu, putevi grme! (VIDEO)

Čovek je totalni car. Batko!

Merak kafanskog boema ne može da utiša ni brujanje motora teškaša, ni hiljade kilometara daleko od domovine. Dok kamionom krstari američkim drumovima Makedonac Andruš Angelkovski (42) “udara” po kultnim narodnjacima, a kad u dubokom blaženstvu “legne” na sirenu, jednostavno, zaslužio je da mu konobar nikad ne naplati ceh.

U par metara kvadratnih kabine stala je čitava emocija uvezena sa Balkana prekooekanskim letom na severnoameričko tle.

Opijen stihovima “Ja bez tebe ne mogu da živim” Halida Bešlića ruke same poleteše uvis, a onda i na sirenu.

 

Angelkovski, naravno, drži oči na putu, a na njegov pozitivan duh na poslu i oči zemljaka na njegove snimke koji šire pozitivnu energiju. U celosti ih je kupio, a stižu mu samo reči hvale jer ih je podsetio da uživaju u životu.

– Pa se vi zaje**vajte i trošite život kao da ih imate sedam! Ljudina! Pravo u srce i dušu – poručio je oduševljeni korisnik društvenih mreža.

– I ova vremena kad su svi besni, ako nas nešto spasi niće to ljudi veslog duha, uvek spremni na smeh i šalu, bez obzira kakve ih nedaće tište – prokomentarisao je jedan oduševljeni Srbin.

U Kaliforniji, sudeći prema društvenim mrežamaa Angelkovskog, godinama radi kao kamiondžijaovaj Makedonac iz Resena i ne skida široki osmeh preko lica. Grleno za volanom čuva vedar duh uz “Žuto lišće” Olivera Dragojevića, “Jesu l’ dunje procvale” Harisa Džinovića…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *