SHARE

Kada dođe do moždanog udara, igla može spasiti život pacijenta. Ova metoda potiče od kineskog profesora, koji kaže da svi treba da imaju iglu u kući. U pitanju je neverovatan i nekonvencionalan način da se pomogne čoveku da preživi moždani udar.

Kada dođe do moždanog udara, kapilari mozga postepeno pucaju. Evo šta možete da uradite kako biste sačuvali nečiji život!

Budite mirni. Bez obzira na to gde je pacijent, ne pomerajte ga, jer ako premestite pacijenta, kapilari u mozgu će pući i doći će do krvarenja u mozgu! Bilo bi najbolje da pri ruci imate iglu koja se koristi za davanje injekcija, ali i šivaća igla može dobro da posluži.

Pređite plamenom upaljača preko igle kako biste je sterilisali, a potom ubodite vrhove svih 10 prstiju.

Ubodi treba da budu na jagodicama prstiju, nekoliko milimetara od nokta. Ubodite mesto toliko da se krv pojavi. Ako krv ne počne da kaplje, stisnite prst kako biste podstakli protok krvi.

Krv na vrhu prsta

Kada svih 10 prstiju počnu da krvare, sačekajte nekoliko minuta, videćete da će se pacijent oporaviti!

Ako su usta pacijenta iskrivljena, masirajte uši dok ne postanu crvene. Zatim ubodite iglom u meki deo oba uva, istisnite dve kapi krvi iz svakog uva. Nekoliko minuta kasnije, usta više neće biti iskrivljena.

Sačekajte da se stanje pacijenta normalizuje, a zatim ga odvezite u bolnicu.

Ovaj metod spasavanja od moždanog udara je deo tradicionalne kineske medicine, a u praksi se pokazao kao 100% efikasan, jer provereno pomaže ljudima da prežive moždani udar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here