Ove stvari se dešavaju, kada žena prestane da voli muškarca! Jeste li primjetili da se kod vas to dešava!?

Odnosi na početku veze i poslije nekog vremena ne bivaju isti, jer shvatimo sa kakvom smo osobom u vezi. Ako žena primjeti da to nije ono to njoj treba, ona mijenja svoj odnos prema partneru i to nesvjesno!

Bitno je da svi znaju o kakvim stvarima je riječ, kako biste mogli da shvatite da li ona želi da nastavi da bude s vama ili je ipak bolje rješenje da se razdvojite i pronađete druge partnere sa kojima ćete se osjećati bolje i sretnije!

Mi ćemo vam sada otkriti te znakove, a vi ih dobro zapamtite!

Na njemu vidite samo mane
Kada vam se neko ne dopada, sasvim je normalno da na njemu stalno tražite neke mane, iako ih do sada nije opšte ni imao.

Kada ste u njegovom društvu ne osjećate se prijatno
Do sada ste uvijek željeli da ste s njim, jer ste se lijepo osjećali, ali ukoliko nestane hemije između vas, onda ne želite više da ste tako često s njom, jer se osjećate napeto, dosadno i neprijatno.

Kada niste zajedno, ne osjećate da vam nedostaje
Za razliku o zzaljubljenih parova koji osjećaju odsustvo svojih partnera i uvijek im nedostaju, takav slučaj nije i sa onima kod kojih je došlo do gašenja ljubavi

Ne razmišljate često o njemu
Sjetite se samo koliko ste prije razmišljali njemu, gdje je, šta radi, prisjećali se lijepih uspomena s njim i tada ste se osjećali zaista lijepo! Ako ga više ne volite, vi i nećete razmišljati o njemu, nego o nekim potpuno drugim stvarima!

Kada vam poklanja pažnju to vam smeta
Iako bi svi željeli da su u centru ažnje kod voljene osobe, kod vas nije tako, jer sve što radi za vas čini vas nervoznim i iritira vas.

Kada biste zajedno, tek onda uživate
Kada niste u njegovom prisustvu osjećate se mnogo bolje i sretnije, nego kada ste zajedno.

Drugi muškarci privlače vašu pažnju
Ako primjećujete da vam oči ”lete” na druge muškarce i da vam se oni sviđaju, primjećujete da su zgodni i slično, onda je to znak da vam više partner nije interesantan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *