Ovo je jeziva poruka koju su otmičari Stefana Živojinovića poslali Breni i Bobi

Stefan Živojinović, sin balkanske muzičke zvezde Lepe Brene i nekadašnjeg teniskog asaSlobodana Bobe Živojinovića, pre 18 godina preživeo je pravi pakao kada su ga i dalje nepoznati otmičari kidnapovali 23. novembra 2000. godine i za njegov otkup dobili 2,5 miliona nemačkih maraka.

Pevačica sada sa velikom tugom priča o tome, i ističe da od tog dana za nju više ništa nije isto.

– O čemu ja sad više da pričam… Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to uradio mom detetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam obezbeđenje, ali to su profesionalni ljudi koji se ne vide, a koji tačno znaju šta treba da rade – kaže Brena.

Kao što je poznato, ona i Boba tog dana o otmici su obavešteni putem SMS poruke sledeće sadžine: “Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave“.

Foto: Telegraf

Lepa Brena pre nekoliko dana rekla je da ona i Boba zaslužuju da saznaju ko im je te 2000. oteo sina, te da je sigurna da će istina izaći na videlo.

Stefan Živojinović o otmici je progovorio onda kada je počeo da daje intervjue, nakon izbacivanja prve pesme. Koliko se hrabro nosi sa onim što mu se desilo govori i činjenica da je rešio da o paklu koji je preživeo kao osmogodišnji dečak snimi film, u kojem će opisati sve detalje svoje otmice.

– Pošto sam odlučio da se bavim javnim poslom, želim da narodu pokažem ko sam zapravo ja. U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma, jer im otvara stare rane, ali ubedio sam ih. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo govorili javno. Ispričaćemo apsolutno sve – kada se i kako to desilo – rekao je Stefan.

– Nikad nisam želeo, niti sada želim da me iko sažaljeva zbog toga jer su se ljudima dešavale mnogo gore stvari nego meni. Ja sam odlično prošao šta je sve moglo da mi se desi. Zahvalan sam Bogu na tome. Iako sam imao samo osam godina, to će ostati zapečaćeno za ceo život. To rečima ne može da se opiše. Zato ćemo napraviti rekonstrukciju otmice, angažovaćemo neke glumce – objasnio je tim povodom Živojinović.

(M. Pantić)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *