OVO JE PRVA DEVOJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: IZGUBILA NEVINOST SA PRVIM TENISEROM SVETA, A DANAS ZARAĐUJE KAO PEVAČICA

Lidija Popović, poznatija kao Ledi Li, pre deset godina bila je u kratkoj, ali slatkoj vezi sa Novakom Ðokovićem, koga je inspirisala da joj piše ljubavne razglednice iz Valensije, San Rema i Pariza.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Pevačica i danas najtraženiji ženski di-džej Noletu je bila devojka samo dva meseca pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Jelenu Ðoković, tada Ristić.

 

– Kada su se upoznali, Novak i Lidija prvo su održavali vezu na relaciji Beograd – Novi Sad. Ledi Li je bila Novakova simpatija i devojka u koju se mnogo zaljubio. Njihova mladalačka ljubav je bila zanimljiva, ali više platonska. Nole je zbog teniskih turnira koje je imao duž cele Evrope mnogo putovao, ali trudio se da uvek bude u kontaktu sa Novosađankom.

Bilo nekada...
Bilo nekada…FOTO: PRINTSCREEN

Dok su se zabavljali, Ðoković je igrao turnire u Parizu, Valensiji i San Remu i iz tih gradova slao joj je ljubavne poruke. U krajnje simpatičnim razglednicama opisivao joj je gradove u kojima je bio i prenosio joj utiske u vreme kada je počeo da niže uspehe i krči svoj put. Bila je to jedna lepa mladalačka ljubav, koja nije imala perspektivu, pa je njihova veza potrajala svega nekoliko meseci – ispričao je odavno pouzdani izvor za jedne beogradske medije.

 

Ubrzo nakon kraha veze sa atraktivnom crnkom, koju trenutno porede sa svetskom divom Dženifer Lopez, Nole je počeo da se zabavlja sa današnjom suprugom Jelenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *