Pismo muškarca KOJI SE POKAJAO što je napustio ženu: Evo šta je napisao…

Htio sam da budem s njom. Stvarno sam htio nju da izaberem. Bila je nevjerovatna žena, pametna, duhovita, senzualna i seksi. Od njenog smisla za humor cijelo moje tijelo treslo se od smijeha, a njena egzotična ljepota u trenutku mi je mogla pomutiti pamet, piše “Kurir“…

Moje sretno mjesto bilo je jutro kada sam se budio s njom u mom naručju. Divlje sam je volio.

Nažalost, kao što se događa s mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voljeti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi. Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života. I počeo sam se pitati postoji li negdje neka žena koju će biti lakše voljeti, i koje će mene voljeti bolje.

Kako su mjeseci prolazili, a ta me misao sve više zaokupljala, sve sam manje birao nju. Svaki dan, tokom pet godina, birao sam je malo manje.

Ostao sam s njom. Ali sam odustao. Oboje smo patili.

Izabrati nju značilo bi fokusirati se svaki dan na predivne stvari koje je unosila u moj život na čemu sam joj mogao biti zahvalan: njen smijeh, senzualnost, razigranost, prijateljstvo i još mnogo toga.

Nažalost, često mi je bilo teško ili gotovo nemoguće da uživam – ili uopše primijetim – sve ono što je toliko prekrasno u vezi s njom.

Previše sam se usmjerio na ljutnju, nesigurnost, prohtjeve i ostale aspekte njene snažne ličnosti koja je imala utjecaj na mene. Što sam se više fokusirao na najgore, više sam toga da primijetim i zbog toga još više reagovao mojim najlošijim ponašanjem. A sve to je još više narušavalo našu vezu…a zbog toga sam je još manje birao svaki dan.

A ona se snažno borila da izaberem nju. A to je uzaludan posao. Ne možete nekog natjerati da vas izabere, čak i kada vas vole.

Izvor:Ispovijesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *