PJEVAČICI LOPOV UPAO U STAN DOK JE BILA SA SINOM: Bilo je zaista traumatično!

Naime, kako kaže izvor blizak pjevačici, sve se odigralo jednog popodneva, dok su Ivana i Vujadin odmarali, a njen suprug u tom trenutku nije bio u stanu:

“Ivana je stavila Vujadina na spavanje, pa je odlučila da iskoristi to vrijeme da pospremi stan. U jednom trenutku je čula da neko pokušava da otključa vrata i pomislila da je to Petar, koji je trebao da se vrati iz prodavnice. Misleći da nosi kese u rukama, te da se zato muči da ubaci ključ u bravu, ona je mahinalno otključala vrata i vidjela da je u pitanju čovjek koji je bio u vidno alkoholisanom stanju“, tvrdi izvor.

Kasnije je oglasila i pjevačica, koja je otkrila kako se sve odvijalo.

“Tačno je to što ste čuli. Čovjek je upao dok sam bila sama sa bebom! Otključala sam vrata, misleći da je Petar, ali sam onda ugledala tog čovjeka na svom pragu. Odmah sam shvatila da je u alkoholisanom stanju i nije mi bilo nimalo svejedno, prvo sam pomislila na Vujadina. Srećom, prepoznala sam čovjeka jer smo ga viđali u kraju, te mi je zbog toga bilo malo lakše, ali nisam znala šta može da se desi. On se zateturao i zamalo pao na mene, ali je uspio da se zadrži. Pokušavala sam da mu pomognem, ali me on nije razumio. Par minuta kasnije je naišao Petar, koji je uspio da ga izvede iz zgrade i odvede u bolnicu. Zaista je na trenutak bilo traumatično, pogotovo što mi je dijete spavalo u sobi pored, ali sve se dobro završilo”, rekla je Ivana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *