SHARE

Pogledajte koje boje su pravi izbor kada je u pitanju slaganje odjeće i obuće.

Bijele pantalone

1

Bijela boja je osnovna boja koja se slaže sa svim ostalim. Ipak, u svakodnevnoj ili poslovnoj varijanti, ne kombinujte bijele pantalone i crne cipele – bićete upadljivi i izgledaćete pretenciozno.
Sive pantalone

2

Možete ih kombinovati sa cipelama u svim osnovnim bojama. One su prilično zgodne kada ne znate koje pantalone da obučete uz omiljen par cipela. Sa sivom ćete izgledati stilizovano bez truda.
Crne pantalone

3

Uobičajeno je mišljenje da se crna slaže sa svim. Ali ne slaže se sve sa crnom! Kao što smo već pomenuli, ne kombinujte crno sa bijelim cipelama. Isto važi i za sve nijanse braon. To će dovesti do disharmonije, jer je crna više “poslovna” boja, a braon više “svakodnevna” boja. Ako želite interesantnu kombinaciju, izaberite cipele jarkih boja.
Bež ili boja kože pantalone

4

Kada nosite bež ili pantalone boje kože, pokušajte da ih kombinujete sa obućom svetlih ili jarkih boja. Na crnu ne pomišljajte ni u ludilu – stvoriće oštar kontrast i to ne na dobar način.

Svjetlo braon pantalone

5

Crne (i takođe sive) cipele ne dolaze u obzir. Možete malo eksperimentisati sa zelenim ili bordo cipelama. Prava njansa će istaknuti vašu odjevnu kombinaciju.
Tamno braon pantalone

6

Ova boja je jedna od najtežih za kombinovanje. U obzir ne dolaze crna, siva, kao i sve nijanse crvene i ljubičaste. Zanimljiv izbor može biti zelena ili tamno plava obuća – cjelokupna kombinacija će izgledati neubičajeno i osvježavajuće.
Plave pantalone

7

Sve nijanse teksasa, bilo da je svjetla, jarka, tamno plava, idu sa svim. Čista svestranost!
Zelene, maslinasto zelene, kaki pantalone

8

U ovom slučaju, jedina boja koja može da uništi vašu kombinaciju, jeste zelena. A ostale boje? Slobodno eksperimentišite dok ne pronađete svoj stil!
Bordo i njene nijanse

9

Par bordo pantalona slagaće se sa većinom drugih boja, osim ljubičaste i tamno braon. Možete ih čak nositi sa zelenim ili plavim cipelama kako biste osvježili svoju kombinaciju. Ako više volite klasiku, kombinujte ih sa različitim nijansama sive boje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here