SHARE

Nakon ‘Života na vagi’ Lucija Šarić (24) se transformisala…

Manje od godinu dana kasnije svima je pokazala da je svoje obećanje ispunila. Kćerka sesvetskog poduzetnika Marijana Šarića, koji je među ostalim vlasnik Europatradea, zastupnika Samsunga za Hrvatsku, tvrdi da je izgubila nevjerojatnih 70 kilograma, a svoju tvrdnju potkrijepila je fotografijom na kojoj pozira u rozom badiću.

.

Podsjetimo, mlada Lucija je u show ušla sa 133,7 kilograma, a izašla iz njega sa samo osam kilograma manje. Međutim, nije klonula duhom, hladno je odbila sve ponude da postane plus-size model, angažirala je privatnog trenera i uhvatila se posla. Nije prošlo ni godina dana, a rezultat je itekako vidljiv.

”Svako se sa svojim kilama nosi kako zna, neki lakše, neki teže. Cijeli sam život bucka i nosim ja to, ali neću biti mirna i neću stati dok ne dođem do cilja. Jesam li sretna? Jesam, zbog milijun stvari koje sam postigla, ali dok su moje kosti nosile 70 kila više i dok je moja roba skrivala hrpu sala, nisam bila sretna. Jesam kada bih zaboravila na to, ali svako ljeto, badići, haljine za svadbu ili neki važni događaj su me podsjetili koliko sam zapravo nesretna zbog toga i koliko je glupo da takav problem jednostavno ne riješim jednom zauvijek”, napisala je Lucija ispod fotografije.

.

.

.

.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here