PRIVUCITE NOVAC U KUĆU: Napunite bocu sa OVE dvije stvari i stavite je u hodnik – promijenit će vam život!

Kako biste privukli pozitivne stvari u svoj život, potrebno je da imate pozitivne misli. Pozitivne misli vode pozitivnim rezultatima, ako ste stalno negativni ne možete očekivati da će vam se dešavati dobre stvari.

 

To je zato jer ste sami sebi odmah zacrtali negativan ishod. To nemojte raditi. Radije razmišljajte o stvarima koje biste voljeli da se dese, nego o onima koje ne biste voljeli. Tako ćete bit sretniji, opušteniji.

Također, po Feng Shui-u, bitan je i raspored namještaja i predmeta za protok pozitivne energije i izbacivanje negativne. To smo znali spominjati u našim člancima.

Ono što neki vjeruju da vam može privući pozitivnu energiju i novac u kuću jeste ovaj način. Za to su vam potrebni riža i malo bibera.

Uzmite šaku riže i malo bibera i stavite u čašu. Tu čašu stavite u kuhinju ili hodnik. Mijenjajte rižu i biber s vremena na vrijeme da ne budu prestari, možda vam pomogne.

Naravno, da se ne možete uzdati samo u to, već se trebate i truditi, raditi, raditi ono što volite i bićete sretni i imat ćete novca i ostvarit ćete ciljeve.

Izvor: megagiga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *