PRIZNAO DA VOLI LUNU I JAVNO TRAŽIO RAZVOD: Zbog ovih reči se kleo u MAJKU! (VIDEO)

Slobodan Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca uradio nešto što do sada nikada nije. Naime, pevač koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario pred kamerama “Zadruge” sa Lunom Đogani ustao je i pred svima rekao da li voli suprugu ili devojku.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

“Svaku reč koju sam ti sinoć rekao mislim, da volim te! Želim da budem sa tobom! Ja sam izabrao to tebi da kažem, neka budem glavni negativac, neka me osude. Ja sam to izabrao da ne bih morao da gledam one scene u pabu. Kunem se u majku! Đeksone sinoć sam pričao sa tobom i sa Vojketom i šta sam rekao za Lunu? Da sam zaljubljen u nju, sve što sam rekao stojim iza toga”, govorio je Sloba.

“To on radi! Kada vidi da nema šanse kod mene, okreće se drugoj! Koliko je jadan! Aj prekini Slobodane molim te”, izjavila je Kija.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

“Kristina ja tebe volim kao osobu mnogo, mnogo! Majke mi! Jeste, jadno je što sam izabrao stvari koje ti želiš da čuješ da se ne bi osećala loše! Ja sam ispao najveći jadnik na svetu! Evo ja sada javno ustajem i govorim da volim Lunu Đogani, ja ne moram da budem sa njom! Ja se ne kajem zbog svega što sam uradio. Evo tražim razvod, tražim javno razvod” rekao je Radanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *