PRONAŠLI SMO SAVRŠEN SMOOTHIE KOJI ĆE SAM TOPITI NASLAGE S VAŠEG TRBUHA

Osim što će djelovati u borbi protiv masnih naslaga na području vašeg trbuha ovaj će vas smoothie još dodatno stanjiti jer savršeno djeluje protiv napuhivanja, i k tome nema više od 300 kalorija.

OVO morate probati! Osim što je apsolutno fin, sastojci ovog smoothieja doslovno će sami otapati naslage na vašem trbuhu pa ako vam danas nije do vježbe – složite si ga kao međuobrok i uživajte u danu odmora znajući da ste ipak štošta učinili za svoju liniju.

Zvuči savršeno, zar ne? Ali to nije sve! Osim što će djelovati u borbi protiv masnih naslaga na području vašeg trbuha ovaj će vas smoothie još dodatno stanjiti jer savršeno djeluje protiv napuhivanja, i k tome nema više od 300 kalorija.

Što vam treba:

85 grama nemasnog grčkog jogurta s aromom vanilije

1 žličica maslaca od badema ili kikirikija

Pola šalice smrznutih borovnica

Pola šalice ananasa

1 šalica blanširanog kelja

3/4 šalice vode

Sve sastojke dobro smiksajte i uživajte!

Nutritivna vrijednost:

Grčki jogurt je bogat kalcijem i proteinima koji su važni u procesu mršavljenja. Borovnice su poznate kao nutrijent koji smanjuje napuhnutost želudca, a ananas je i inače poznat kao voće koje je prebogato enzimima koji pospješuju probavu, uklanjaju nadutost i pomažu pri mršavljenju.

Kelj koji se uz aromu vanilije, borovnice i ananasa doslovno neće ni osjetiti u ovom predivnom smoothieju dat će vam potrebnu količinu vlakana koji će uz sve navedene sastojke još jače ubrzati vašu probavu i ukloniti rizik od zatvora.

Izvor: index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *