Rijaliti mama koja pokazuješ kur*eve! Matora i Anabela se žestoko posvađale, neviđeni skandal uživo u finalu Zadruge!(FOTO)

Matora i Anabela zaratile su u punom studiju u Šimanovcima u finaloj večeri Zadruge

Skandal između Anabele Atijas i Jovane Tomić Matore dogodio se uživo u finalu Zadruge, u studiju televizije Pink!

Matora i Anabela posvađale su uživo u programu televizije Pink, u samom finalu Zadruge. Jedna drugoj se nisu javile prilikom dolaska, nakon čega je nastala neviđena svađa, a Matora je priču počela u vezi sa porukama koje joj je Anabela navodno slala.

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Marko Jovanovic

– Meni ne može niko da preti, ja sam ispala fer i korektna! Ne može meni niko da šalje slike! – vikala je Matora.

– Moraćeš da objasniš kakav si ti to frajer bila, da ćutiš, a nećeš da kažeš! Ono što ti nemaš, ona će da nađe za dva dana. Bila si davno na mom nastupu i jadna kao ker skakala kraj nas. Dva puta u životu smo je sreli, Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice – rekla je Anabela.

Anabela Atijas, Foto: Marko Jovanovic

– Da li da budem šmeker sada ili da i dalje progovorim? – pitala ju je Matora.

– Ajde! – izazivala je Anabela besno.

– Hoćeš?! Jesi sigurna?!

– Ajde! – potvrdila je Matoroj.

Jovana Tomić Matora, Printskin: TV Pink

– Da pričam?! Sanja zna za to, ali nisam htela iz poštovanja prema njoj… Evo, one noći kad nije bilo kamera, da li smo se ja i ona slučajno poljubile u WC-u? – vikala je Matora.

– Ti si frajer do bola! Ali dva dana joj dajem, i ode Sanja! Inače Branka te obožava! – bila je ironična Anabela misleći na Sanjinu mamu.

– Evo, Anabela zna gde ja živim, može da dođe slobodno – rekla je Matora.

– Tuži me ako ti pretim! Ja sam htela tebe da prijavim, zvala si je celu noć, nisi joj dala mira – nastavila je Anabela.

Anabela Atijas, Printskin: TV Pink

– Meni se tvoja ćerka svi-đa-la! – rekla je Matora, dok je Anabela ponovila kako su se ona i Luna videle svega dva puta u životu.

– Tvoja ćerka Vanji lupala šamare… Ja ovo ne bih pričala da ti meni nisi pretila! – oštra je bila dalje, a onda više nije birala reči.

– Nabij to u du*e sebi, rijaliti mama koja pokazuješ kur*eve! – rekla je Matora Anabeli nakon što joj je pevačica pokazala srednji prst.

Jovana Tomić Matora, Printskin: TV Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *