SANDRA AFRIKA NAPUŠTA SRBIJU I SELI SE KOD VLADIMIRA VOLKOVA NA KIPAR!

PEVAČICA ĆE NAKON LETNJE TURNEJE SPAKOVATI SVOJE KOFERE I PRESELITI SE KOD FUDBALERA

Sandra Afrika i Vladimir Volkov u vezi su bili nekoliko meseci, a čak su i živeli zajedno,  Instagram/vovavolkov666

Pevačica Sandra Afrika i Vladimir Volkov uživaju u skladnoj vezi, a pevačica planira da se zbog ljubavi odseli iz Srbije i ode na Kipar kako bi živela sa fudbalerom.

Volkov je potpisao dvogodišnji ugovor za fudbalski klub “Ermis” iz Larnake. Sandra će nakon letnje turneje spakovati svoje kofere i uputiti se na Kipar, ali će zbog poslovnih obaveza i muzičke karijere često dolaziti u Srbiju.

Sandra Afrika, Foto: Marko Jovanović

– Sandri je teško pala Vovina selidba, ali nijednog trenutka se nije bunila kada joj je nedavno saopštio da napušta Srbiju. Svesna je da je dobio dobru ponudu koja se ne odbija i spremna je da se žrtvuje zbog njega. Maksimalno ga je podržala u tome. Ona će zasad svoje slobodne dane koristiti samo za posetu, ali od jeseni će sve to biti već druga priča. Međutim, ona neće dozvoliti da joj posao trpi zbog ljubavi, pa će biti prinuđena da stalno dolazi zbog snimanja emisija i nastupa – otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

Sandrra Afrika, Foto: Telegraf

– Vova se konačno skućio tamo i tek sada može reći da uživa. Dobro se uklopio s timom u klubu i brzo je stekao društvo. Sada samo čeka Sandru. Oni inače odlično funkcionišu iako su daleko jedno od drugog. Po ceo dan se čuju telefonom i preko Skajpa i potpuno imaju poverenja jedno u drugo. To dokazuje i njegov gest – dao joj je ključeve svog stana u Budvi, u kojem se ona trenutno nalazi jer dosta tezgari po Crnogorskom primorju – kaže izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *