Seka Aleksić otkrila tajnu koju nikada nismo čuli: Moj muž se rodio s time, takav je njegov otac isto, a i Jakov

Poznato nam je koliko je Seka Aleksić velika pjevačica koja se smatra jednom od najvećih zvijezda na estradnoj sceni Srbije. Već mnogo godina se ona nalazi u tim muzičkim vodama, te u kojim zaista veoma dobro pliva. Od svoje strasti i ljubavi prema muzici je napravila dobar biznis, veliku karijeru i jak ugled.

Ona je već mnogo godina u braku sa Veljkom Piljkićem, dok su oni dobili i sina Jakova 2016. godine. Seka je povodom jedne prilike odlučila reći nekoliko stvari kakav to ona odnos ima sa svojim mužem i sinom. Spomenula je i to što ju je privuklo da stupi u vezu sa Veljkom, te na koji način je on osvojio njeno srce. Osim toga je ona rekla i šta to priželjkuje od svoga sina Jakova.

Seka Aleksić je jedna od veoma atraktivnih pjevačica na estradi, a tako nije ništa iznenađujuće to što je veliki frajer kao Veljko naletio na nju. Naravno, na mnogo emisija gdje je ona bila gost smo mogli vidjeti kakav ona i lijep karakter ima, a zbog toga moramo priznati da nema osobe koja se ne bi zaljubila u nju.

Inače je i Veljko poznati bokser koji se prema Seki odnosi sa zaista velikim poštovanjem, a tako nešto nam je uvijek lijepo vidjeti. Kada suje pitali kako ju je Veljko osvojio, onda je ona rekla da je za sve to bio definitvo zaslužan njegov respekt prema njoj. Iznenadila se kako je on prema njoj bio veliki džentlmen, a to nikada nije prestalo, ni poslije mnogo godina braka.

Seka je dodala također kako je on tu odličnu osobinu naslijedio od svoga oca, te se on nada da će njihov sin Jakov naslijediti sve to isto kao i njegov otac. Pjevačica je dodala da svome sinu posvećuje mnogo pažnje, te je rekla da obojicu svojih muškarac voli najviše na svijetu i da se to nikada neće moći promijeniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *