SHARE

U filmu izgleda poprilično jednostavno i seksi, ali u stvarnosti je prijateljstvo s povlasticama ipak nešto komplikovanija situacija. U takvom je odnosu najvažnije da ste iskreni sami sa sobom, a ako se prepoznajete u ovim stvarima, prijateljstvo s povlasticama definitivno nije za vas.

# Lako se zaljubljujete
Ako ste jedna od onih žena koje se vrlo lako zaljube i vežu za muškarca, sasvim je jasno da prijateljstvo s povlasticama nije najbolji izbor za vas. Ako uđete u takav odnos, sigurno ćete ostati povređeni.

# Želite puno povlastica
Kad se priča o povlasticama u prijateljstvu, misli se na seks. To najčešće ne uključuje maženje, držanje za ruku i ponašanje kao da ste u vezi. Ako to očekujete, bolje je da pronađete nekoga ko je spreman za ozbiljniji odnos.

# Mislite da će to odvesti u vezu
Mnoge žene misle da će ih prijateljstvo s povlasticama približiti vezi s muškarcem s kojim imaju seksualne odnose. To je vrlo retko slučaj – takvi odnosi najčešće završavaju kad se muškarac zaljubi, a vrlo se retko zaljubi u ženu s kojom je imao prijateljstvo s povlasticama.

BONUS

Letnje frizure su uglavnom romantiče i opuštene, a najvažnije je da se osećate lepo i da vam kosa ne predstavlja problem tokom vrućina, piše Lepa & srećna.

Zato su nam moderne dame otkrile koje frizure one prave za izlazak, odlazak na plažu ili šetnju tokom letnjih meseci.

Najpopularnije su frizure u kojima je kosa potpuno skupljena, kako vam ne bi smetala. Još uvek su HIT jednostavne punđe koje same možete da napravite sa jednim gumicom za kosu, ali i konjski rep koji nose moderne Parižanke.

Za izlazak napravite konjski rep, a od vrha glave do početka repa ispletite pletenicu, tako ćete imati originalnu i atraktivnu frizuru. Kada je u pitanju vezivanje repa, popularan je visoki konjski rep, ali i način vezivanja da jedan deo kose vežete u rep, a polovinu ostavite da pada pozadi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here