Sin je rekao mami da dođe u kuhinju: Uradio nešto zbog čega nećete moći prestati gledati ovaj video

Ovo iznenađenje koje je sin priredio majci ostavlja bez daha .Naime ovaj mladi  momak je pozvao majku u kuhinju zamolio je za ples.Pustio je muziku i uz ritam  muzike okretao majku , plesali su sve do kraja pjesme . Majka je jako sretno pratila sinov ritam i uživala u zvuke ove muzike .

Ples sa sinom bio je jako zabavan , što se može vidjeti na ovom videu koji je postao hit na internetu. Na videu vidimo koliko je važna i jaka veza između majke i sina , i da majku ništa ne može usrećiti onako kao što to njeno dijete može.Mladć je privukao majku i tokom plesa se se vidjelo kako se oboje dobro zabavljaju.

Cijelo vrijeme je zaigrani sin okretao majku , u lijevu pa u desnu stranu , dok je sestra koja je to sve snimala uživala u prizoru i zabavi koji su priredili majka i sin. Iako prilično stara ovoj majci bi svi pozavidjeli na plesnim pokretima koje je pokazala u videu.Majka je pokazala priličnu vještinu plesanja, kada je gledamo kako se kreće zamišljamo njenu mladost i kako je u svojim mladim i ludim danima bila zvijezda pozornice.

Sin je sve vrijeme tokom videa nasmijavao majku svojim karizmatičnim ponašanjem i smiješnim pokretima.Majku je pokušavao što više da nasmije i oraspoloži.Ovaj ples iako možda za gledaoce ne predstavlja ništa posebno , majci je još jednom potvrdilo ljubav i pokazalo zaigranost i odraz djeteta u sada već velikom sinu .Majka i sin su brzo osvojili srca gledaoca i  ovaj hit video ima milione klikova a sada ga pogledajte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *