SKANDAL U BUDVI! ALEKSANDRU PRIJOVIĆ U SOBI NAPALI PIJANI RUSI, UPALO OBEZBEĐENJE, IZBILA OPŠTA FRKA! (FOTO)

ALEKSANDRA JE JOŠ UVEK SPAVALA KADA SU JOJ U APARTMAN U HOTELU U KOJEM JE SPAVALA UPALA DVA PIJANA RUSA

Aleksandra Prijović samo dve noći spavala je u jednom hotelu u Budvi, pošto je preostalo vreme sa Filipom Živojinovićem boravila na porodičnoj jahti, ali je i to bilo dovoljno da doživi neviđeni stres!

Naime, kako saznajemo, Aleksandri su jutro posle nastupa u jednoj lokalnoj diskoteci u apartman upala dva pijana Rusa, čiji je apartman bio tik do njenog i Filipovog! Sve se dešavalo oko 10 časova ujutru kada su se momci vratili iz provoda, a po priči anšeg sagovornika bili su toliko pijani da su jedva stajali na nogama!

– Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gde je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje – priča naš izvor

F

– Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava!Pritom, ništa ih nije razumela jer su stranci. U jednom trenutku su hteli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela – objašnjava izvor Telegrafa.

Aleksandra je iz sobe izašla tek kada su muškarci napustili hotel i uputila se ka jahti kojom su otplovili u jedno mestašce na primorju, gde je te noći imala nastup.

Po napuštanju hotela smo sreli mladi bračni par, ali Aleksandra nije bila voljna da priča na temu incidenta u hotelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *