SLAGALA I SRPSKI SUD Severina rekla da ne može da dođe na suđenje, pa UHVAĆENA na plaži

Severina Kojić i Milan Popović trebalo je da se 13. juna sastanu na ročištu u višem sudu u Beogradu povodom naknade štete u jednom medijskom sporu. Iako je Severina Kojić uredno primila poziv za saslušanje, ona se nije pojavila jer je, kako je njen punomoćnik izjavio, bila poslovno sprečena. Međutim, dok se u sudnici pravio zapisnik Severina se ni manje ni više brčkala na moru i to, kako saznajemo, na ostrvu Krk.

Tome svedoče i zajedničke fotografije koje su Severina i njen suprug Igor Kojić postavljali na društvene mreže u to vreme.

Na njima se lepo vidi da Severina, ne samo da nije u poslovnim obavezama, već je potpuno opuštena na plaži gde je uživala i nije marila ni za šta.

Ona se fotografisala, sunčala i kupala.

Iz toga se može zaključiti da ona nije nameravala da dođe na sud, već je slagala i, narodski rečeno “ostala živa“.

Ipak, nije se trudila ni da sakrije dokaze i prikrije da nije imala nameru da se pojavi na sudu, već je svima na sva zvona pokazala da uživa na odmoru.

– Dok su je očekivali na sudu, Severina je bila na Krku – objašnjava izvor za “Blic“. Severina je ovim slagala i sprski sud, kao što je početkom ove godine već slagala hrvatski.

Hrvatska pevačica je, podsećamo, 1. februara trebalo da se pojavi na sudu u Zagrebu zbog zakazanog suđenja sa Milanom Popovićem, ali je tražila odlaganje procesa uz obražloženje da je na putu.

Severina i Milan PopovićFOTO: ZORAN ILIĆ, GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA
Severina i Milan Popović

Međutim, paparaco ju je istog dana uslikao ispred njene zgrade u Zagrebu.

Nju je sud nekoliko nedelja ranije obavestio o zakaznom ročištu sa Milanom Popovićem, u procesu koji je on pokrenuo protiv nje zbog kleveta koje je iznela tokom gostovanja na RTL Hrvatske.

Da bi bila što uverljviija Severina je tada na društvenim mrežama objavila i da je otputovala na nepoznatu lokaciju. Pozirala je na ulazu u avion, gde je želela da pokaže kako zapravo odlazi negde, iako je u trenutku dok je postavljala sliku ustvari bila u stanu.

VIDEO: Milan Popović o roditeljstvu

Milan_Popovic_intervju_show_clip_unsafe_ree

Severina Kojić je sud u Zagrebu slagala i prošle godine. Ona se dana 29.03. 2017 nije pojavila na sudu u Zagrebu, gde je imala zakazano ročište sa Milanom Popovićem povodom zajedničkog roditeljstva nad sinom Aleksandrom. Hrvatska pevačica se nije pojavila na ročištu, a njen advokat objasnio je da joj je lekar preporučio mirovanje pošto je u drugom stanju. Međutim, paparaco hrvatskog lista “24sata” fotografisao ju je tada ispred penthausa od 300 kvadrata u Zagrebu, iz kojeg je izašla i sa suprugom Igorom Kojićem otišla na trening.

A osim Severine, sud ne poštuje ni njen suprug Igor Kojić koji je pre nekoliko dana upravo slikama sa spornog letovanja prekršio zakonske mere. Naime, on se fotografisao sa Severinom i njenim i Milanovim sinom Aleksandrom i sve to je objavio na društvenoj mreži Instagram, iako mu je sud u Zagrebu prošle godine zabranio objavljivanje fotografija Severininog i Milanovog sina Aleksandra na društvenim mrežama.

Podsetimo, ovo rešenje je doneto u najboljem interesu deteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *