SMANJITE RIZIK OD RAKA, DIJABETESA I VISOKOG KRVNOG PRITISKA TAKO ŠTO ĆETE PITI VODU NA OVAJ NAČIN!

Smanjite rizik od raka, dijabetesa i visokog krvnog pritiska tako što ćete piti vodu na OVAJ način!

Popularni trend u Japanu je vodu pijete svako jutro odmah nakon što se probudite. Ta rutina dokazana je znanstvenim istraživanjima i njena korisnost za naše cjelokupno zdravlje.

Tretman sa vodom:

Popiti 4 čaše vode (160 ml svaka) svako jutro nakon što se probudite, ali prije nego što operete zube. Operite se, operite zube i ne konzumiraju ništa za sljedećih 45 minuta.

Jedete doručak, popijete kafu i radite ono što normalno radite nakon tih 45 minuta. 2 sata nakon što ste doručkovali, ručali i večerati nemojte jesti ili piti ništa.

Ako ne možete početi odmah sa ovom količinom vode, počnite sa manjom pa povećajte dozu.

Ovaj tretman će učiniti da se osjećate bolje ili ako ste patili od nekih bolesti koje ćemo navesti dole. Ako ste i općenito zdravi probajte, učinit će da imate više energije.

Ovdje je detaljan popis koliko dana bi trebali slijediti ovaj tretman prema bolesti od koje patite:

Visoki krvni pritisak (30 dana)
Gastritis (10 dana)
Dijabetes (30 dana)
Konstipacija (10 dana)
Rak (180 dana)
Artritis – Osobe koje boluju bi trebale slijediti metodu liječenja samo 3 dana u prvoj sedmici, a od 2. sedmice mogu početi raditi to svaki dan.
Vidjet ćete da nema neželjenih nuspojava, osim češćeg mokrenja nakon što počnete prakticirati ovu metodu. Izuzetno korisno da bi svako trebao pokušati implementirati u svom svakodnevnom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *