SRBIJA JE ZAPAMTILA PO NAJVEĆIM SILIKONIMA, PROZVALI SU JE KRALJICOM, A SADA…UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVE RIJALITI ZVEZDE, POTPUNO DRUGAČIJA! (FOTO)

Ovih dana se šuška kako je bivši učesnik “Parova” Milutin Radosavljević Mili smuvao kraljicu silikona Tijanu Đuričić.

Kraljica silikona, Katarina Đuričić
Kraljica silikona, Katarina ĐuričićFOTO: PRINTSCRIN

Do pre nekoliko dana bio je u vezi sa Meom Bond međutim ta romansa veoma brzo doživela je krah.

 

Prošle sedmice popularni Mili pojavio se sa Tijanom u jednom popularnom klubu, a prisutni su bili šokirani kada su ih videli zajedno.

 

Da li je u pitanju veza ili samo prijateljtsvo, ostaje nam da vidimo.

 

TIJANA JE ODAVNO BACILA OKO NA MILIJA, DOPALO JOJ SE NJEGOVO UČEŠĆE U RIJALITIJU I STALNO JE PRIČALA DRUGARICAMA KAKO ĆE MORATI DA GA UPOZNA KAKO ZNA I UME. KAKO JE SKORO DVE GODINE BIO U RIJALITIJU, NIJE BILO ŠANSE DA MU PRIĐE. MEĐUTIM, TIJANA JE BILA ISTRAJNA I DOČEKALA JE SVOJIH PET MINUTA. ONA JE ODMAH POČELA DA BONBARDUJE MILIJA PORUKAMA PO NJEGOVOM IZLASKU IZ “PAROVA”. BILA JE UPORNA, IAKO JE ON U POČETKU BIO REZERVISAN, JER IMA PREDRASUDE PREMA TAKVIM DEVOJKAMA KOJE IMAJU SVE I ŽIVE LAGODNIM ŽIVOTOM. IPAK, PRISTAO JE DA SE VIDE I DA POPRIČAJU, NAKON ČEGA SU SE RODILE SIMPATIJE I SA NJEGOVE STRANE – REKAO JE IZVOR ZA JEDNE DNEVNE NOVINE.

 

BILA JE UPORNA KAO NIJEDNA DEVOJKA DO SADA. POKAZALA JE DA JE BAŠ ZAINTERESOVANA ZA MENE, ODLUČIO SAM DA SE VIDIM SA NJOM I NISAM POGREŠIO. TIJANA JE PRAVA BOMBA! LEPA, NEŽNA, ALI U ISTI MAH OPASNA I ŽESTOKA. TO JE ONO ŠTO MENE LOŽI KOD ŽENE. ZA SADA SAMO “DEJTUJEMO” I PROVODIMO VREME ZAJEDNO, ALI VIDEĆEMO KAKO ĆE SE SVE ODVIJATI, NI ONA NI JA NISMO OPTEREĆENI – IZJAVIO JE MILI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *