SHARE

Ovih dana se šuška kako je bivši učesnik “Parova” Milutin Radosavljević Mili smuvao kraljicu silikona Tijanu Đuričić.

Kraljica silikona, Katarina Đuričić
Kraljica silikona, Katarina ĐuričićFOTO: PRINTSCRIN

Do pre nekoliko dana bio je u vezi sa Meom Bond međutim ta romansa veoma brzo doživela je krah.

 

Prošle sedmice popularni Mili pojavio se sa Tijanom u jednom popularnom klubu, a prisutni su bili šokirani kada su ih videli zajedno.

 

Da li je u pitanju veza ili samo prijateljtsvo, ostaje nam da vidimo.

 

TIJANA JE ODAVNO BACILA OKO NA MILIJA, DOPALO JOJ SE NJEGOVO UČEŠĆE U RIJALITIJU I STALNO JE PRIČALA DRUGARICAMA KAKO ĆE MORATI DA GA UPOZNA KAKO ZNA I UME. KAKO JE SKORO DVE GODINE BIO U RIJALITIJU, NIJE BILO ŠANSE DA MU PRIĐE. MEĐUTIM, TIJANA JE BILA ISTRAJNA I DOČEKALA JE SVOJIH PET MINUTA. ONA JE ODMAH POČELA DA BONBARDUJE MILIJA PORUKAMA PO NJEGOVOM IZLASKU IZ “PAROVA”. BILA JE UPORNA, IAKO JE ON U POČETKU BIO REZERVISAN, JER IMA PREDRASUDE PREMA TAKVIM DEVOJKAMA KOJE IMAJU SVE I ŽIVE LAGODNIM ŽIVOTOM. IPAK, PRISTAO JE DA SE VIDE I DA POPRIČAJU, NAKON ČEGA SU SE RODILE SIMPATIJE I SA NJEGOVE STRANE – REKAO JE IZVOR ZA JEDNE DNEVNE NOVINE.

 

BILA JE UPORNA KAO NIJEDNA DEVOJKA DO SADA. POKAZALA JE DA JE BAŠ ZAINTERESOVANA ZA MENE, ODLUČIO SAM DA SE VIDIM SA NJOM I NISAM POGREŠIO. TIJANA JE PRAVA BOMBA! LEPA, NEŽNA, ALI U ISTI MAH OPASNA I ŽESTOKA. TO JE ONO ŠTO MENE LOŽI KOD ŽENE. ZA SADA SAMO “DEJTUJEMO” I PROVODIMO VREME ZAJEDNO, ALI VIDEĆEMO KAKO ĆE SE SVE ODVIJATI, NI ONA NI JA NISMO OPTEREĆENI – IZJAVIO JE MILI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here