Sve ću da ispravim, otkad ne komuniciramo uvenuo sam… Sloba u suzama molio Lunu da mu se vrati, a onda je spomenuo Kiju! (VIDEO)

Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo – priznao je Sloba

 

Prošle noći Sloba Radanović je u razgovoru sa Đeksonom i Vojketom rekao da iz Zadruge želi da izađe sam kako bi razmislio o svemu.

Međutim, on je nakon razgovora napravio neočekivan potez, pa je potražio svoju bivšu devojku Lunu Đogani, a onda joj je rekao nešto što je šokiralo javnost.

– Kako si? Muka ti je još? – pitala ga je Luna.

– Bolje mi je sad, jeo sam malo i popio sam pivo. Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim? – pitao je Sloba.

Sloba priznao Luni da ne može bez nje, Printskrin: TV Pink

– Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe…Volela sam te kao Boga, ali si me mnogo razočarao! – bila je iskrena Luna.

– Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo – priznao je Sloba.

Nakon ovoga, kleo se Luni da ne voli Kiju, te da joj nikada nije rekao da prema njoj gaji osećanja kao prema ženi.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe:

A pogledajte šta je Kija pričala sa Sarom o Slobi, samo nekoliko trenutaka pre nego što je on otišao kod Lune:

VIDEO: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom!

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *