SVE NAS JE PREVARILA?! KAKVE SMO MI SRBI OVCE! KIJA SE DOGOVORILA SA KUMOM DA IGRA NA KARTU PREVARENE ŽENE, LJUDI JOJ ŠIROM SVETA SLALI NOVAC!

Jelena Krunić tvrdi da se Kija Kockar obogatila tako što je pljačkala sa svojim drugaricama ljude koji su saosećali sa njenim bolom.

Kija Kockar

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Bivša zadrugarka i najveća podrška Kije Kockar, Jelena Krunić posvađala se sa pobednicom rijalitija “Zadruga”. Jelena je razočarana u Kristinu zbog toga što je, po njenoj tvrdnji, iskoristila saosećanje fanova kako bi od njih uzela novac.

Naime, Krunićka kaže da se Kija Kockar obogatila tako što je pljačkala sa svojim drugaricama ljude koji su saosećali sa njenim bolom. Kockareva je, navodno, u dogovoru sa svojom kumom Vanjom Ibrahimović isplanirala da u rijalitiju sebe predstavi kao jadnu i prevarenu ženu koja pati za mužem, dok je Vanja primala uplate od žena širom sveta koje su želele da finansiraju glasove za Kiju, ali taj novac, navodno, nije potrošen u te svrhe.

– Kija je sve to dobro isplanirala, pravila je žrtvu od sebe i dizala famu. Lično ona je dala zeleno svetlo Slobi da se onako ponaša prema njoj, da je vara i ponižava, kako bi bila što veća žrtva – započinje priču Jelena Krunić i dalje nastavlja:

– Od dela novca koji je uzela od jadnih žena koje su joj poverovale i saosećale sa njom, finansirala je odlazak u Barselonu na koncert Bijonse. Većina tih izigranih žena mi sada razočarano piše kako im se Kija nije ni zahvalila, a njena drugarica kuma Vanja je obećavala susrete i poznanstva – navodi Krunićka i tvrdi da je čak jednoj ženi Kristina po izlasku iz rijalitija obećala da će se videti sa njom kada dođe u Cirih, ali ju je nakon toga ignorisala.

Kija Kockar

 

– Jednoj ženi iz Ciriha koja je dala dosta novca je čak zakazala susret tamo kad je gostovala, i nije joj se ni javila, bez ikakvog objašnjenja. Nikakve koristi nisam imala od druženja sa Kristinom, a ona je od mene imala bezgraničnu podršku. Razočaralo me je to što je njena drugarica Vanja lagala te žene od kojih je uzimala novac da mi je dala pomoć za bolesnog oca, to je besomučna laž. One su taj novac trošile na sebe. Kod Kristine suze imaju cenu, ali klupko se odmotava. Bila je u pravu Tamara Đurić kad je rekla da je Kija Kockar veća prevara od Dafine i Jezde koliko je para izvukla iz naroda i prodala im maglu i laž. Rekla sam im samo da mi bolesnog oca ne pominju, jer ako ja progovorim, neće biti dobro – zaključuje Jelena.

Kako bi dokazala svoje navode, Jelena je rekla da ima prepiske sa Kijinim fanovima koji su je pitali gde da uplate novac, dok ih je ona usmeravala na Vanju Ibrahimović. Takođe, kako kaže, postoje prepiske u kojima fanovi pitaju da li je dosta da pošalju 200 dolara, pitaju Ibrahimovićku koji sat bi se najviše svideo Kristini kad izađe, kako bi znali koliko novca da pošalju Vanji da joj to kupi, kao i uplatnice da je novac prebačen na račun Kijine kume.

– Sve se vidi, sve je jasno kao dan. Obmanule su narod i zgrnule skoro 30.000 evra od jadnih žena. Klupko se odmotava, narod će tek videti ko je Kristina Kockar. Naglasila bih za bukvaliste da to nema veze sa samim glasanjem i da je Kija očito toliko obmanula narod da je pobedila svakako, iako njena Vanja nije uložila donacije za glasanje – tvrdi Jelena.

Kija Kockar se nije oglašavala ovim povodom, a da li će tako ostati i nakon ovih optužbi ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *