TITOVA CRNA TAŠNA OTKRILA NJEGOVU NAJVEĆU TAJNU: Nikada se nije odvajao od nje, a kad su je konačno otvorili USLIJEDILO JE IZNENAĐENJE!

ični ljekar Josipa Broza Tita, doktor Aleksandar Matunović u jednom svom intervjuu tvrdio je kako ima dokaze da Tito nije osoba za koju se predstavljao.

On je Tita liječio u periodu od 1975. godine do 1979. godine.

tito

U jednom izvještaju napisao je sljedeće:

“Tito je imao malu akt-torbicu, čini mi se od zmijske kože. Uvijek ju je nosio sa sobom. Sadržaj torbice, pored ključa, bio je osiguran i malim katancem. U dva navrata – ulazeći u njegove prostorije, zatekao sam ga da pretura po torbici. Oba puta je leđima bio okrenut vratima, a torbica mu je bila u krilu. Kada bih ušao, torbicu je brzo zatvarao. Djelovao je kao čovjek koji je uhvaćen u nedozvoljenoj radnji. Po tome sam znao da se u torbici nalaze neke za njega značajne stvari.

tito1

Poslije njegove smrti raspitivao sam se kod članova komisije za sređivanje Titove ostavštine šta su pronašli u toj torbici. Jedan od članova komisije, Zvonko Kostić, rekao mi je da, pored zlatnog nakita, pronašli umrlicu Davorjanke – Zdenke Paunović, od 1. maja 1945. godine, izvod iz matične knjige venčanih sa Jovankom Budisavljević, 1952. godine, sliku Pelagije Belousove.

tito

Tu je bila i kopija izvještaja austrougarskog Ministarstva rata, od jeseni 1915. godine, u kojoj se nalazi spisak austrijskih oficira, podoficira i vojnika koji su poginuli u vrijeme bitke u Galiciji. U spisku se nalazilo i ime kaplara Josipa Franje Broza.

1047745-josip-broz-tito-ls

Nađeni izvještaj ide u prilog sumnji, odnosno mišljenju da Tito nije Josip Franjo Broz iz Kumrovca, već da se iza toga imena krije druga osoba”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *