Veliki Nedjeljni horoskop Od 21.05.2018 – 27.05.2018.Rak razmišlja o staroj ljubavi, Devicama ljubavne ponude sa svih strana,

ŠKORPIJA

Ljubav

Sve ono što je daleko – srcu vam je blizu. Sve ono što je čudno, neobično, uzbudljivo, što miriše na avanturu i dobru energiju – privlačiće vas. Želite da pobegnete od ustaljenih ljudi, dosadne svakodnevice, uobičajenih modela ponašanja. Želite adrenalin, iznenađenja, želite strast koja razara i vas i drugu osobu. Pa dobro….ako je tako, navalite! Vezani, a slobodni – sada je jedini model koji će funkcionisati. Potražite svoju ljubavnu sreću, a čak i ako je ne budete tražili – ona će vas iznenaditi!

Što se tiče onih koji su u vezama, u vama totalno kipti od potrebe da promenite nešto u odnosu sa partnerom. Vi menjate, a voljena osoba vraća korak unazad…..teško je da će ovo funkcionisati….

Posao

Imate rešenje za svaki problem, ne brinite. A problema će biti. Nekih manjih, nekih i povelikih. Nekih od strane saradnika i osoba preko puta vas, a neke ćete vi lično da napravite. Sam svoj majstor. No, kako biste drugačije uposlili svoj mozak i uključili ga na maksimum, nego u igri zvanoj – problem detektovan, sad se treba iščupati iz njega? Manimo probleme, oni rade svoj posao, vi radite svoj. Bitno je da u ovoj nedelji ima i nekih lepih promena. Nekih novih početaka, novih razgovora, novih dešavanja.

Novac

Odlična nedelja da lepo zaradite. Pogotovo ako pokrećete nešto novo – i sami ćete se iznenaditi količinom novca koja će se sliti u vaše džepove. A troškovi? Pa, i oni su prisutni, ne možete pobeći od njih

Zdravlje

U ovoj nedelji je nervoza smanjena, a želja za fizičkom aktivnošću i pokretom pojačana. Odlično! Pravi je momenat za rekreaciju!

Hrana

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *