Vrućina kod muškaraca izaziva “sindrom letnjeg penisa” – oni su potpuno zbunjeni, ali žene su oduševljene rezultatom

Mnogi muškarci se tokom leta “muče” sa letnjim penisima

Na online forumima primetili smo da mnogi muškarci pričaju o tome kako su im genitalije porasle tokom vrelih letnjih meseci, a za to postoji odjašnjenje.

Mnogi muškarci primetili su da su im genitalije sa dolaskom toplijih dana postale veće, a da su im erekcije sve veće i da se naziru ispod odeće koliko god se trudili da ih sakriju.

Mnogim muškarcima tokom leta povećava se erekcija i penis…

Doktori su potvrdili da “letnji penisi” zaista postoje i da nisu nikakva retkost. Doktor Dudli Danof, autor knjige “Ultimativni vodič za seksualno zdravlje muškaraca” veruje da toplo vreme dovodi do širenja krvnih sudova i njihovog oticanja i objasnio da postoji razlog zašto ljudi ne idu na medeni mesec na Severni pol.

Korisnici online foruma izrazili su zapažanje da su im penisi veći leti, a manji zimi. Penisi se leti povećavaju jer se telo na taj način bori da održi telesnu temperaturu stabilnom. Neki su izrazili zapažanje da su im i testisi veći nego obično.

Urolog doktorka Jasmin Brahmbhat ističe da ipak penisi ostaju iste veličine bez obzira na godišnje doba, ali dodaje da krvni sudovi na površini kože mogu da se prošire kako bi održavali temperaturu. Doktor Dunof ističe da se uvećanjem krvnih sudova povećava i erekcija i dodao da su sa dobrim razlogom tople kupke u kadi veoma romantične.

Tela se ipak na toploti šire, a na hladnoći skupljaju. Foto:

Popularni orgazmi tokom uriniranja, o kojima se ovih dana takođe debatuje, se nikako ne savetuju jer mogu da budu opasni po zdravlje. Reč je o zadržavanju urina i doživljavanju orgazma tokom uriniranja. Neke devojke su pisale da ih tokom ovog orgazma prolaze prijatni žmarci kroz kičmu i da imaju senzacije kao da doživljavaju orgazam. Ovo je opasno jer može da dovede do infekcija urinarnog trakta, ali i do otkazivanja rada bubrega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *