SHARE

Po svemu sudeći ovo mesto odavno niko nije posetio.

Spomen ploču Jelene Marjanović izgleda niko ne obilazi
Spomen ploču Jelene Marjanović izgleda niko ne obilaziFOTO: FILIP PLAVČIĆ

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović više od dve godine potresa srpsku javnost, a rešenje najmisterioznijeg ubistva u Srbiji ni posle više od 25 meseci istrage nije na pomolu. 

 

Ekipa “Espresa” posetila je juče nasip u borčanskom naselju Crvenka gde je spomen ploča Jelene Marjanović, koju je porodica podigla, jer je baš na tom mestu nađeno njeno beživotno telo.

 

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

Međutim, prizor koji smo zatekli na tom mestu nas je prilično razočarao. Dok je bila živa Jelenina majka Zorica Krsmanović, vodilo se računa da na ovom mestu uvek bude sveže cveće, da prilaz i deo oko spomen ploče bude uredan, da deo za sveće uvek bude spreman za nove. Međutim, sada nije takva situacija.

 

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

Čini se da odavno niko nije posetio ovo mesto, smeće se nalazi svuda oko spomenika, sveće su potpuno oborene i pale, izgleda da neko ko ih je zapalio poslednji put nije ni sačekao da izgore, cveće je uvenulo, a jedna vaza veštačkog nije promenjena ko zna koliko meseci.

 

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

 

Ova slika zaista nas je rastužila, jer očigledno da otkako je Jelenina majka Zorica umrla, ovo mesto slabo ko i obilazi. Jelenina tetka koja je sa majkom provodila dosta vremena i često obilazila nasip i grob, ne živi u Beogradu, i izgleda ne dolazi toliko često otkad joj je i sestra umrla. Po svemu sudeći, izgleda da ni Marjanovići nisu odavno posetili mesto gde je pronađeno beživotno telo Jelene Marjanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here