ŽENA SA HRVATSKE PLAŽE POSLALA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: “NEKA SVI ZNAJU ŠTA SE TU DOGAĐA!”

Ukoliko redovito čitate postove koji razni portal objavljuju, vjerujemo da ste do sada čuli razne price kada je more u pitanju. Mnogi turisti se žale, kako na cijene, tako in a nečistoću mora. Međutim, to nije jeidni problem koji se dešava u Hrvatskoj! Čitateljka jednog portal je nedavno poslala uznemirujuću poruku, naime objasnila je trenutnu situaciju na plaza Pisak u Selinama, koji se nalazi kod Paklenice. Vjerovali ili ne, turisti se parkiraju na plaza, a svoja vozila voze tako, da kupaču prođu tačno iznad glave sa gumama. Ovo itekako nije realno, ali čitateljka je poslala fotografije koje to i pokazuju. Ovo nije dobar primjer i mnogi se pitaju šta se to dešava sa Hrvatskom i nejnim turistima, al ii građanima.

210

Naime, da stvar bude još gora, čitateljka je stupila u kontakt sa češkinjom koja je ležala do nje. Češkinja joj je ispirčala kako je prije dvije sedmice njenog sina od 4.godine udario kamen u oko i to sve zbog guma od automobile. Čitateljka je upitala da li je taj slučaj prijavila policiji, a zatim je ona rkela d anije, jer je ćovjek bio sasvim korektan i pristojan. Bilo joj je neugodno da zove policiju. Međutim, postavlja se pitanje da li je to rješenje?

101

Mngoi turisti se žale na plaže u Hrvatskoj, ali isto tako in a cijene. Htrvatska je podigla cijene i mnogi se sada odlučuju na Grčku, jer je sasvim mala razlika. Upozorite svoje prijatelje, tako što ćete im poslati ovaj članak. Za više postova posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti.

71

56

65

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *