SHARE
OVA MEŠAVINA ZA MASAŽU PRIPREMA SE S NERAFINIRANIM BILJNIM ULJEM I SOLI (MOŽETE KORISTITI MORSKU VODU, AKO ŽELITE).
SVE ŠTO TREBA JE:
10 KAŠIKE SOLI I
20 KAŠIKE ULJA (MASLINOVO, SUNCOKRETOVO).

Okoštavanje vrata teško je izlečiti, ali postoji lek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osećajem nelagodnosti u vratu, a rezultira gubitkom osetila u rukama.

Ovaj jednostavan prirodan lek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i efikasno. Nakon tretmana, nećete osetiti nikakvu bol za sledećih pet godina.

Ova mešavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što treba je: 10 kašike soli i 20 kašike ulja (maslinovo, suncokretovo).

uputstva:

Pomešajte sastojke u staklenu posudu i zatvoriti. Nakon nekoliko dana videćete svetlu smesu u tegli.

korišćenje

Lek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vreme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat sa vlažnom krpom.

Nakon 10 dana lečenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulisati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osetićete olakšanje.

Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se telo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati.

Izvor: web-tribune.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here