Bivši ljubavnik princeze Dajane napokon razotkrio istinu: Ovo je pravi otac princa Harija

Svima nama je poznata popularnost britanske kraljevske porodice i kako su priče o njenim članovima porodice uvijek zanimljive, te ih ostatak svijeta voli saznati. Uvijek je kraljevska porodica punila naslovne strane svih novina, ali i medija. Tako i ovaj put donosimo jednu zanimljivu priču u vezi kraljevske porodice, a ona dolazi od vremena princeze Dajane.

Dajana je bila omiljena u svome narodu i svi su pratili šta ona radi, te su se divili njenim manirima i njenoj kulturi. Ona je žena koja je pratila sve kodekse prave kraljevske porodice i zaista se trudila kako bi nešto dokazala. Popularnost ove kraljevske porodice je svakim danom veća, a pogotovo iz razloga što se ona širi sa novim članovima.

Dajana je u svoje vrijeme postala još popularnija kada se vjenčala sa princom Čarlsom, a poznato nam je da se njih dvoje nisu toliko slagali, kao to da nisu bili niti vjerni jedno drugom. Upravo radi toga se počelo nagađati da li je princ Hari uopšte potomak ove porodice i da li je sve to laž.

Dugo se vodila rasprava o odnosu Dajane i Jamesa Hewitta, a zbog toga se i na kraju pričalo da je upravo on otac mladog Harija. Kako bi sve te teorije prekinuo, onda se Hewitt pojavio u jednoj emisiji gdje je on izjavio da nije otac Hariju i da je sve to samo propaganda koje novine prodaju i da je nemoguće uopšte da mu on bude otac kada je svoju vezu prekinuo dvije godine nego što će se princ Hari uopšte roditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *