SHARE

Novi estradni rat počeo je prethodnog dana, u nedelju, a po svemu sudeći neće se brzo završiti

 

 

Zorica Brunclik pokrenula je javni rat između nje i Jelene Karleuše, kada je tokom prethodnog dana na Instagramu objavila Jeleninu sliku sa snimanja emisije Zvezde Granda, u kojoj se Jelena pojavila sa topom sa kristalnim penisima preko grudi.

Zorica je napisala da ju je ovaj prizor šokirao, nakon čega je usledila Jelenina poruka upućena Zorici, ali i svim ženama koje su se složile sa njom.

Međutim, iako su svi pomislili da je tu kraj ovog “fajta” – nije, pošto je Brunclikova danas objavila odgovor.

-Jelena, nije tebi lako u tvojoj koži! Što bih ja rekla, riba do bola, a većinom sama! Spucao te prostakluk, bezobrazluk, nepristojnost i umišljenost da si Bogom dana da pljuješ po svemu i svakoga. Niko ne želi da se sa tobom petlja i da ti zapravo u lice kaže sve što misli o tebi jer ne želi da se služi vulgarnim rečnikom kojim se ti služiš. Začudila me je tvoja plitka i površna analiza onoga što sam rekla, a što je tebe razjarilo. Verovala sam da si mnogo inteligentnija – počela je Zorica.

Zorica Brunclik, Foto: A. Nalbantjan

– Da ponovim deo onoga što sam rekla: 10.30.. nedelja.. prepodne.. porodična emisija radna akcija koja se prekida reklamom ti u krupnom planu sa brushalterom u obliku dva penisa. Mene je sramota tvoje sramote! Ti ovo nisi ni spomenula. Obrušila si se na mene i one koji dele moje mišljenje da to nije u redu rečima da smo seljančure i babe, da nije ovo 17. vek, da ne volimo penise da ih mrzimo ne znajući koliko ko ima godina osim mene, a ja ih nikada nisam ni krila. U nedostatku argumenata spominješ moju porodicu, brojiš moje muževe, brojiš moju decu, pljuješ moju boju kose, a ja samo želim da uživam u nedeljnom prepodnevu a da ne moram da gledam tebe u tako jeftino provokativnom izdanju bez blurovanja tj. zamagljivanja nepristojnog sadržaja. Jelena, što se mene tiče, ti te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne na javnom mestu po mom skromnom mišljenju – nastavila je Zorica.

Objava Zorice Brunclik, Printskrin: Instagram

– Samo hoću da podvučem da mora da postoji granica. Ne može jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom, ili ne bi trebalo, da emituje neprimeren sadržaj. Imala bih ja još toga da ti kažem, ali ti odbijam na “mladost” i zato ti opraštam. Jedan majčinski savet, jer imam ćerku tvojih godina, mani se ćorava posla. Ostavi Zoricu Brunclik i moju decu na miru. Uživaj u životu. Stižu mlade, lepe i pametne. Ja sa tobom neću voditi prepiske više. Odoh na odmor u Veneciju da vodim ljubav sa mojim mužem, u svakom smislu te reči, i uživam u životu. P.S. Izvini što nisam napomenula da to nisu obični već PENISI od kristala i uvredila iste, kao i na zahtevu da budu zamagljeni jer očigledno ono što treba da bude zamagljeno su tvoja usta zbog svog prostakluka koji izlazi iz njih! Pozdrav, Zorica! – zaključila je.

Međutim, nije se dugo čekalo na Jelenin odgovor.

– Zorice, idite u Veneciju, uživajte u penisu kada ga toliko volite i manite se ćorava posla. Možete majka da mi budete, ja nemam ništa protiv vas, naprotiv, jako ste mi dragi. Kristalni penis je šala, nikom zlo nije načinjeno. Veliki pozdrav za vas i sve najbolje – napisala je Jelena, pa dodala:

– P.S. Zorice, samo da vas podsetim, ovo nije pravi penis! Nije pravi…razumete? To je samo malo materijala sa kristalima.

Objava Zorice Brunclik, Printskrin: Instagram

Na sve ovo, nadovezala se i Ana Bekuta, koja je ispod Zoričine objave ostavila nekoliko smajlija i tagovala je Jelenu, čime je jasno stala na njenu stranu.

Komentar Ane Bekute, Printskrin: Instagram/zoricabrunclik_officia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here