HIT U PRIJEDORU Kokoška snela jaje sa dobitnim brojevima za loto

Dosta Komljenović, meštanka Ćele kod Prijedora, još žali što nije bila uporna i poslušala svoju kokošku “kladioničarku” i odigrala dobitnu kombinaciju brojeva na lotu plus, koje joj je ova “poslala” na jajetu koje je snela.

Da jeste, dobro bi popravila svoj kućni budžet, a kokošku bi pošteno nagradila.

– Za nju samu bih napravila kokošinjac. Da uživa – šali se Dosta, koja jaje, na čijem su vrhu brojevi, ljubomorno čuva i pokazuje zainteresovanima.

Kako Dosta kaže za “Avaz”, na vrhu jajeta bilo je nešto išarano. Pokušala je to da očisti, ali nije išlo. Onda je ugledala brojeve.

– Bilo ih je šest i lepo su se mogli razaznati, trojka, devetka, šestica… Nazvala sam sina i ispričala mu šta sam našla. Niko od nas nije sujeveran, ali sam poslušala savet i odigrala loto. Suprug je uplatio listić, ali običnu kombinaciju. Još je dodao četvorku i, nažalost, nisam ništa dobila – govori Dosta.

Na to je potpuno zaboravila da bi nekoliko dana posle brojevi s jajeta, onog istog koje je snela kokoška, bili izvučeni u džekpotu. I nije bilo dobitnika.

– Nije mi bilo lako kad sam to videla, ali šta da se radi, idemo dalje. Redovno ćemo igrati istu ovu kombinaciju pa ko zna, možda nam se i posreći, a možda snese još jedno jaje s novim dobitnim brojevima. Čuda se ipak dešavaju – s osmehom kaže Dosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *