HOROSKOP ZA 23. APRIL: Vaga će imati manje probleme na poslu

OVAN

POSAO: Veoma ste odlučni i želite da realizujete svoje ideje bez obzira na mišljenje okoline koja ih možda i ne odobrava. Pratite svoje želje i svoju intuiciju ne želite da se prilagođavate.

LJUBAV: Pred vama je veoma uzbudljiv dan ukoliko ste slobodni. Na sve strane imate različite prilike za flert i poznanstva. Lako ćete doći do nove veze, kao i do novih avanturai dešavanja.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje probleme. Pred vama je dan u kojem su vam generalno kosti, leđa osetljivi. Prijala bi vam masaža ili opuštanje.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neke manje probleme tokom današnjegdana. Pred vama su neke neočekivane promene ili problemi.

LJUBAV: Moguće je da ste u proteklom periodu imali neke nesuglasice sa partnerom, koji vas sada uverava da je sve uredu. Čini vam se da će vaš odnos ostati na neki način ozbiljno narušen.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak zbog stresa i nervoze vam može stvarati probleme. Redovno proveravajte stanje na ovom polju. Potrudite se da izmestite sebe iz negativnog okruženja u kom se nalazite.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan ako se bavite marketingom ili nekim poslom u kom je neophodna kreativnost. Imaćete puno dobrih ideja i bavićete se novim poslovnim potezima.

LJUBAV: Sasvim slučajno dolazite do novog poznanstva sa jednom veoma šarmantnom osobom. Pokazaćete joj da ste zainteresovani za nju i da vam je stalo da uđete u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljivo grlo bi moglo da vam stvara manje probleme. Generalno vam je imunitet pao pa su moguće brojne tegobe, prehlada, problemi sa virusima, respiratornim sistemom.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni pristiglom uplatom i da dobijate manje novca nego što ste očekivali. Pred vama je faza u kojoj nećete moći tako lako da se izborite sa nedaćama.

LJUBAV: Delujete prilično hladno u komunikaciji sa voljenom osobom, što nikako nije dobar znak. Moguće je da su vas neke stvari koje su se ranije dešavale povredile i da ste počeli da se udaljavate.

ZDRAVLJE: Osetljiv stomak bi mogao da vam stvara razne tegobe. Pazite šta jedete. Proveravajte rok trajanja namirnica i ne jedite hranu koja je predugo stajala da ne bi došlo do zaraze.

LAV

POSAO: Niste preterano zainteresovani za ulaganje energije u posao danas i radije ćete se držati po strani. Može se desiti da na neki način počnete da izbegavate svoje obaveze, da se sklanjate od njih.

LJUBAV: Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Želite maksimalno da joj se posvetite i da joj priuštite veliku sreću i zadivoljstvo. Pred vama je period u kojem ćete uživati.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije ili problemi sa niskim pritiskom. Današnji dan vam nije povoljan za preteranu fizičku aktivnost. Potrudite se da odmarate i da date sebi malo oduška.

DEVICA

POSAO: Veoma ste napeti pa ne možete najbolje da se skoncentrišete na poslovne obaveze. Pokušajte da pravite pauze. Potrebno vam je malo više svežeg vazduha i više koncentracije.

LJUBAV: Moguće je da vam je partner na neki način povredio osećanja i da sada očekujete izvinjenje sa njegove strane. Pred vama je izazovna faza za ljubavno polje, dosta toga nije kako očekujete.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati i često imate osećaj umora. Moguće je da ste i psihički napeti što prilično doprinosi vašem generalnom zdravstvenom stanju. Posetite lekara radi pregleda.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije vezane za papirologiju. Povedite računa o tome. Teže ćete završiti neke stvari za koje ste se nadali da vam neće trebati mnogo vremena.

LJUBAV: Moguće je da ste nervozni i da tenziju lako prenosite na svog partnera. Komunikacija vam nije najbolja u poslednje vreme. Lako bi moglo da dođe do prekida ili distance između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Stres vam škodi, probajte da se opustite. Nije lako da se rešite problema na polju zdravlja kada ste u nekoj vrsti nervnog rastrojstva. Potrebno je da više ugađate sebi i da više vremena izdvojite za sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama bi mogao da bude veoma važan poslovni susret sa osobom koja bi mogla da vam pomogne oko napredovanja. Pokušajte da joj stavite do znanja koliko vam je to važno.

LJUBAV: Deluje vam da vam voljena osoba nije dovoljno posvećena i pitate se koji je uzrok njene distance. Čini vam se da tu postoji nešto više od onoga o čemu ste pričali i da se nešto krije.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja možete da očekujete generalno dobru situaciju, nema naglašenih novih problema. Jedino što vas muči su unutrašnji nemiri i sumnje koje imate i koje vam stvaraju tenziju.

STRELAC

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije i strpljenja ako želite da završite sve obaveze koje ste sebi za danas zacrtali. Moguće je da ste se na neki način preopteretili, iz najbolje namere.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme za razmišljanje. Moguće je da niste više sigurni da li je vaša veza vredna borbe i ulaganja truda. Ukoliko ste slobodni nije najbolji dan za početak veze.

ZDRAVLJE: Sklonost depresiji je kod vas naglašena i nekako se povlačite u sebe. Prijao bi vam razgovor sa osobom od poverenja sa kojom biste mogli da podelite sve ono što vam leži na srcu.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste u trci sa vremenom i da vam malo nedostaje da neke zadate rokove prekoračite. Pokušaćete da se izvučete, kao i svaki put, ne želite da dopustite da posao trpi.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju ne možete da trpite bilo kakav pritisak. Ili sve ide spontano i prirodno ili ne možete da se zamarate uopšte. Moguće je da vam sada samoća donekle i prija.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas, možete imati neke probleme sa srcem, naglašenu aritmiju i tome sl. Pratite stanje krvnog pritiska i javite se lekaru ako bude neželjenih promena.

VODOLIJA

POSAO: Možete imati neke manje komplikacije prilikom finansijskih transakcija, pa povedite računa o tome. Nemojte da ulazite u prekomerne troškove ako smatrate da će vas to oštetiti.

LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti očekuje vas malo teži dan, mogući su konflikti sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni nemaju nikakvih briga- opušten dan je pred vama i možda neki novi flert.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Pazite se učestalog kašlja, posetite lekara ako budete imali probleme sa tim. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i sve što bi moglo da vam smeta.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete lepe vesti od poslovnog partnera. On je osoba u koju možete imati mnogo poverenja. Očekuje vas prilika da postignete zajednički poslovni uspeh koji vam je jako važan.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za sklapanje nove veze ili braka. U svakom slučaju, očekuju vas važna emotivna dešavanja. Potrudite se da iskreno pokažete svoja osećanja i namere.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas u narednom periodu. Generalno vam je urogenitalni trakt sada na udaru, pa su mogući brojni problemi u tom predelu.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *