HOROSKOP ZA 30. APRIL: Strelcu bolja situacija na poslu

OVAN

POSAO: Pokrenućete pozitivne promene na svom poslovnom planu. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Sve što budete uradili neće uticati samo na vas već i na ostale ljude u kolektivu.

LJUBAV: Uživaćete pored voljene osobe. Današnji dan je povoljan za dubokoumne razgovore i istraživanje zajedničkog smisla. Moguće je da uživate u svakom trenutku jer vas voljena osoba i intelektualno uzdiže.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica je moguća ili problem sa niskim pritiskom. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja u narednom periodu imati neke manje poteškoće.

BIK

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena, pa ne želite da se opterećujete poslom. Iskoristićete današnji dan za odmor i opuštanje. Iako je ponedeljak, na neki način možete da se distancirate od obaveza.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije iz istog mesta kao i vi ali to vas neće sprečiti da joj otvoreno priđete. Spremni ste i za vezu na daljinu. Ništa vas neće zaustaviti, želite ono što želite.

ZDRAVLJE: Imate mnogo unutrašnje snage i energije. Zdravlje vam je jako dobro. Ne bi trebalo da se pojavi bilo koji razlog za brigu kada je u pitanju ovo polje. Uživaćete u lepom danu.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete manji priliv novca koji vas može obradovati. Pred vama je povoljan dan za posao. Ostvarićete sve ono što budete želeli. Možete da računate na uspeh.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u znaku Strelca ili Lava, očekuje vas uspeh u zavođenju. Možete da se nadate veoma uzbudljivoj situaciji na polju emocija danas.

ZDRAVLJE: Pozitivno ste raspoloženi i na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Današnji dan posvetite tome da ugodite sebi i ljudima koje volite. Lepo ćete se osećati u svakom trenutku.

RAK

POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete ako budete pokazali svoje poslovne sposobnosti u punom sjaju! Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da ne sumnjate u sebe.

LJUBAV: Moguća je veridba ili sklapanje braka. Dolaze vam važna, sudbinska dešavanja na polju ljubavi. Uživate u svakom trenutku. Ako već imate partnera, odnos sa njim je jako dobar.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Moguće je da imate neke manje probleme zbog osećaja napetosti ili ukočenosti. Promenite položaj ili ležaj na kom spavate, učinite nešto za svoja leđa.

LAV

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, današnji dan je veoma povoljan. Dobićete neke nove i važne informacije. Takođe, dobra je atmosfera i za neko novo putovanje.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljivi trenuci sa osobom koju ste nedavno upoznali. Pred vama je povoljan dan za ljubav! Nova veza je na pomolu. Osećaj zaljubljenosti i nove nade vam i te kako prija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Mogući su manji problemi sa organima za varenje, a pogotovo sa osetljivim želucem. Važno je da unosite dovoljno tečnosti i da se ne prejedate.

DEVICA

POSAO: Možete da računate na solidnu situaciju kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje. Nema većih problema. Poslovi vam teku stabilno, mirno i ne biste trebali da imate veće razloge za brigu.

LJUBAV: Pred vama je prilika da ponovo zavedete i osvojite svog partnera. Nećete dopustiti da vam veza postane monotona i dosadna. Želite da se potrudite kako bi vaš odnos mogao da napreduje.

ZDRAVLJE: Imate višak energije! Prija vam intezivnija fizička aktivnost, bavljenje sportom i treninzi. Takođe vam generalno prija da budete što više napolju i u pokretu, a što manje kod kuće.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste generalnom situacijom na poslovnom planu i ne težite promenama. Pred vama je miran dan. Možete da očekujete da ćete uspeti da održite poslovno stanje pod svojom kontrolom.

LJUBAV: Uživate u svakom trenutku koji provedete pored osobe koju volite. Imate jake nalete emocija i srećni ste u njenom zagrljaju. Ako ste slobodni, danas bi moglo da se desi značajno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji su vaša generalna slaba tačka. Imate vrlo osetljive urinarne puteve i skloni ste brojnim problemima i infekcijama. Javite se lekaru za savet.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate mnog poslovnih obaveza iako je nedelja. Ipak, sve možete završiti na vreme uz pomoć saradnika. Potrudite se da dobro organizujete ljude oko sebe i da sve skockate u svoju korist.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ona pomalo okleva i zato je na vama da napravite prvi korak. Potrudite se da joj stavite do znanja svoje emocije.

ZDRAVLJE: Možete rešiti neki problem koji vas je na polju zdravlja jako mučio. Pred vama je dobra situacija u kojoj biste trebali da se posvetite sebi i tretmanu koji vam je lekar preporčio.

STRELAC

POSAO: Postepeno dolazite do sve bolje situacije na poslovnom planu. Vidite svetlo na kraju tunela i zahvalni ste zbog toga. Možete da očekujete da ćete brojne ciljeve realizovati.

LJUBAV: Preporuka je da otvoreno kažete svom partneru šta vam smeta u njegovom ponašanju. Važno je da budete iskreni. Ukoliko ste slobodni današnji dan vam nije specijalno povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Moguće je da ćete sada biti skloni brojnim problemima na polju zdravlja. Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i da se posvetite sebi.

JARAC

POSAO: Moguće je da se neko sa strane meša u vaš posao, što vam ni malo ne odgovara. Vreme je da postavite neke granice u odnosu sa saradnicima i ljudima koji su na položaju ispod vas.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam otvori oči i ukaže na neke stvari. Nemojte da zanemarujete njeno mišljenje. Potrudite se da joj stavite do znanja da je poštujete i cenite.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Generalno su mogući grčevi u mišićima i neke slične tegobe. Povećajte unos magnezijuma i radite na tome da smanjite napetost.

VODOLIJA

POSAO: Pokažite da možete da ispunite očekivanja koja imaju vaši nadređeni i da ste zaslužili unapređenje koje želite. U narednom periodu će vam se otvoriti neke nove prilike.

LJUBAV: Ukoliko budete bili istrajni i spremni na duge razgovore i kompromis, probleme u braku ćete uspeti da rešite. Važno je da ne pokleknete kada su u pitanju neke manje sitnice.

ZDRAVLJE: Važno je da stvarate zdrave navike. U narednom periodu ćete biti skloni tome da dođete do nekih novih problema ako ne budete menjali način ishrane i fizičku aktivnost.

RIBE

POSAO: Imate veliku odgovornost na radnom mestu, kao i mnogo poslovnih obaveza. Maksimalno ste posvećeni ostvarenju svojih ciljeva i važno vam je da sve bude pod konac.

LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u komunikaciji sa voljenom osobom, svaki dan joj pokažite koliko je volite. Važno je da posvetite više pažnje sitnicama koje su joj bitne.

ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti. Važno je da se potrudite da budete u boljoj kondiciji i formi. Nemojte da budete pasivni jer to nije dobro za vas. Vreme je da se pokrenete.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *