HOROSKOP ZA 9. MART: Blizancima uspeh na poslovnom putovanju

OVAN

POSAO: Pred vama je veoma pozitivan dan! Moguć je neki dobitak na sreću ili novac od lutrije i tome slično. U svakom slučaju možete da očekujete veoma dobro stanje na polju finansija danas.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka nova osoba, sada je pravi trenutak da joj priđete! Veza koju danas započnete ima perspektivu! Možete da očekujete pravu emotivnu sreću sa njom!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi i spremni ste za intenzivniji trening. Prija vam kada ste fizički aktivni dobro se osećate prilikom vežbanja.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete značajno povećanje zarade i velike poslove. U svakom slučaju očekuje vas pomak kojem ste se nadali duže vreme.

LJUBAV: Voljena osoba vam pruža sve ono što vam je potrebno- ljubav, topline, sigurnost i nežnost. Ne možete poželeti ništa više od toga. U narednom periodu ćete razmišljati o braku i zajendici.

ZDRAVLJE: Nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Ovo je odličan period za oporavak, imate mnogo energije i osećate se bolje nego ikad. Očekuje vas značajno poboljšanje.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veliki uspeh i sreća na kraćem poslovnom putovanju. Poželjna je saradnja sa osobama iz drugog grada. Ukoliko već planirate putovanje na njemu ćete ostvariti značajan uspeh.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Lava ili Ovna. Vatreni znaci vam prijaju, to su osobe koje unose dinami u vaš život i emocije.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bilo kakva umerena aktivnost. Važno je samo da ne budete previše pasivni jer vam u ovoj fazi to ne može prijati. Povedite računa o eventualnom višku kilograma.

RAK

POSAO: Pred vama je prilika da povećate svoju zaradu. Ne biste trevbali da imate nikakve probleme na polju posla. Generalno je povoljan dan pa vas ne očekuju brige ili problemi.

LJUBAV: Verujete u svog partnera sa kojim imate dobar odnos. Moguće je da čak planirate i zajednički posao ili neki vid saradnje. Ukoliko ste slobodni, poznanstvo vam dolazi u komšiluku.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen kod vas, kao i potreba za jakom hranom. Potrebni su vam veći izvori energije jer se i dosta trošite. Hrana bogata proteinima će vam prijati.

LAV

POSAO: Povoljan je dan da se posvetite slobodnim aktivnostima. Nećete imati velike obaveze ili važne poslove. Možete da očekujete sasvim opuštebu atmosferu u kojoj ćete biti rasterećeni.

LJUBAV: Srećni ste i želite da to objavite na sva zvona! Zaljubljeni ste kao nikada pre i od svog partnera ćete napraviti najsrećnijeg čoveka na planeti. Očekuje vas jako lep dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna jer ste u prethodnom periodu bili veoma iscrpljeni i na neki način ste išli van granica sopstvene izdržljivosti. Obezbedite sebi više vremena za san.

DEVICA

POSAO: Imate dobre ideje, moguće je da vam nedostaje samo malo vremena da ih realizujete. Porazgovarajte sa svojim nadređenima o tome šta vam je potrebno kako bi ostvatili svoje zamisli.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste u vezi na daljinu. Moguće je da vas očekuje putovanje kao i susret sa voljenom osobom. Uživaćete! Slobodne Device očekuje zanimljiv flert sa jednom Škorpijom.

ZDRAVLJE: Dobro ste raspoloženi i ništa vas ne brine. Možete da očekujete odlično stanje na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Uživajte i provedite što više vremena sa ljudima koje volite.

VAGA

POSAO: Vaša kreativnost sada dolazi do izražaja u pravom svetlu. Ne biste trebali da imate preterano velik obim posla. Sve obaveze ćete prilično lako uspeti da završite tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Povoljan je dan za kontakt sa njom. Možete da očekujete da ćete se postepeno sve više zbližiti i da ćete imati šansu za vezu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi, na svežem vazduhu, rekreacija je za vas takođe veoma značajna. Nemojte da se zatvarate u četiri zida već se aktivirajte malo više na svim poljima.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas pohvale od strane nadređenih ali neće sve ostati samo na rečima. Možete da očekujete adekvatnu nagradu. Finansije su vam sve bolje i vi ste u skladu sa tim zadovoljni.

LJUBAV: Povoljan je dan za veridbu ili za venčanje. Sva slavlja i ceremonije koje se obave danas donose sreću za budućnost. Generalno vas očekuje jako dobra situacija na emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Ne dižite težak teret. Kičma bi mogla da vam bude osetljiva, pa je važno da se pripazite. Ako se bavite fizičkom aktivnošću povedite računa o tome da se ne preforsirate.

STRELAC

POSAO: Putovanje u inostranstvo može da vam donese veliku korist. Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete podršku od nekih važnih ljudi koji imaju uticaja.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate zanimljivoj situaciji. Flert sa jednom posebnom osobom se polako zahuktava. Vremenom će vam se ukazati čak i jedno novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima sa glavoboljom koja bi mogla da vas zadesi u prepodnevnim časovima. Očekuje vas dan u kojem ćete biti malo osetljiviji.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste čekali na neki odgovor, danas ćete ga dočekati. Možete da se nadate veoma pozitivnoj poslovnoj atmosferi! Pred vama je odličan dan za pokazivanje vaših talenata i sposobnosti.

LJUBAV: Tajna veza sa osobom koja vam se dopada stupa na snagu. Iako je to protiv pravila, ne možete da kontrolišete svoje emocije. Ipak, posle određenog vremena može da nastupi period kajanja.

ZDRAVLJE: Stanje na polju zdravlja je kod vas generalno stabilno i ne biste trebali da imate neke nove tegobe. Hronični problemi mogu da vam se vrate, pa o tome treba da povedete računa.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas pozitivna atmosfera. Ako ste za danas planirali neku poslovnu prezentaciju, dobićete važne pohvale. Pokažite da ste spremni za nova dešavanja!

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena do maksimuma i pored nje možete samo da uživate. Ukoliko ste slobodni, sa Blizancem možete da imate veoma zanimljivu komunikaciju obojenu emocijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako ste skloni alergijama. Danas biste mogli da imate probleme sa alergijskim reakcijama. Pa se potrudite da izbegavate sve faktore rizika koliko je to u vašoj moći.

RIBE

POSAO: Imate dosta obaveza i možete da pokažete koliko ste vredni i produktivni. Dolazi vam povećanje zarade. Maksimalno se posvetiteposlu i rezultati vašeg truda će biti konkretni i opipljivi.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i osećate se jako dobro pored svog partnera. Nemate nikakvih briga na ovom polju. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o padu imuniteta koji bi mogao da vam stvara manje probleme. Skloni ste groznici i sličnim tegobama na polju zdravlja. Poradite na tome da povećate unos vitamina.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *