SHARE


Krv u mokraći nije bezazlena pojava. Znak je upale mokraćnih puteva najčešće ali nekada i opasnije bolesti poput pijelonefritisa,tumora bubrega,upale mokraćnog mjehura ili bezazleno pucanje kapilara. Ako je nešto bezazleno ipak nije za odbaciti jer će dovesti do težih poremećaja gubitkom eritrocita ili pak poremećajem koncentrovanja mokraće i nakupljanja bakterija u toj krvi. Ja sam našla rješenje kod našeg doktora, Vaš doktor ili doktor za sve mi je poslao to famozno drvo o kojem stalno piše i za 7 dana ni manje ni više izvadila sam nalaze i krvi više nije bilo.
To drvo je drvo ruj ili čaj od rujevine. Jedino pravo drvo za te bolesti i jedino pravu objavu sam pronašla na zdravlju iznad svega i kod vašeg doktora.Grančice drveta ruj-pravi lijek za vas.
Trebaju biti od punog kvalitetnog drveta, posječene sa zdravog drveta, punog soka, tako da grančice zadrže taj sok, i kad osušite iste možete dobiti kvalitetan crvenkasto crno obojen čaj, koji je toliko jak da isprlja svaku posudu, i oporavlja organizam za par dana.
Čaj se pravi od drveta RUJEVINE, stavite komadić drveta, od 3-4 cm ili kompaktnog ili isjeckanog u litar hladne vode, da prokuha nekih 20 minuta i ostavite da prenoći, sutri dan pijete tri puta dnevno po jednu veliku šolju, mada možete piti i češće zavisno šta želite postići, prije upotrebe možete zagrijati čaj.
Obavezno podijelite sa prijateljima i zaštiti svoje bubrege,spriječite dijalizu i insuficijenciju dok nije kasno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here