MOJ TATA IMA RAK I VEČERAS PEVAM SAMO ZA NJEGA: Ova devojčica rasplakala je ceo svet, A I VAS ĆE! (VIDEO)

Kada je Evie Claire izašla na scenu u emisiji “America’s Got Talent”, publika i žiri nisu znali koliko će dirnuti srca svih ljudi.

Evie je pratila svoj san prijavljujući se na ovu audiciju, ali je imala i srceparajuću priču koju želi da podeli sa ostalima. Njen tata umire od raka.

Ova devojčica je ostala hrabra i većinu vremena je uspijevala da zadržava emocije. Na svom prvom nastupu, očarala je publiku svojim predivnim, jakim glasom.

– To je uvek bio moj san –  rekla je. “Otkad sam bila mala,” Evie je objašnjavala žiriju zašto je želela da peva i da nastupa.

Potom je podelila podatak da posvećuje svoju izvedbu pesme Christine Perri “Arms” svom tati. Njemu je dijagnostikovan rak pluća, u četvrtom stadijumu 2016. godine, iako mu je dato samo 5% šanse da će preživeti , on je nastavio da radi u zatvoru u malom gradu u kojem žive da bi mogao izdržavati svoju porodicu.

– Večeras sam ovde da pevam za njega – rekla je.

Pesma koju je otpevala te noći bila je jako posebna za Evie i njenog tatu.

– Kada moj tata ima loš dan, odem u njegovu sobu i pevam mu ovu pesmu da se oseća bolje i da ga utešim i dam mu snage da nastavi da se bori – kaže Evie.

 

Njena izvanredna izvedba joj je osigurala mesto u ovom takmičenju i bila je u prvih 10. Iako nije pobedila, osvojila je srca žirija i publike jer je tako hrabra da podeli svoju porodičnu priču i očevu borbu sa rakom.

Njen neverovatni nastup, koji će vas sigurno dirnuti, pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *