SHARE


Henri Michele Piette (62) je uhićen pod sumnjom da je oteo Rosalynn McGinnis, silovao ju, tukao i mučio. Ona je pobjegla 2016. godine s osmero djece. Skrivao ju je godinama u Meksiku
Policija u Meksiku uhitila je muškarca pod sumnjom da je silovao pokćerku, oženio ju i držao zatočenu 19 godina. Henri Michele Piette (62) je uhićen u četvrtak i protiv njega su podignute prijave. Rosalynn McGinnis koja danas ima 33 godine rekla je da ju je Piette oteo iz škole kada je imala 12 godina. Njezina majka ga je ranije napustila zbog seksualnog zlostavljanja. Rosalynn je Piette odveo u Meksiko gdje ju je zatočio. Pobjegla mu je 2016. zajedno s djecom.
Rosalynn je rekla da ju je Michele Piette prvi puta silovao u njezinom domu u Oklahomi. Tamo je živjela s majkom i očuhom. McGinnis je rekla policiji da ju je Michele Piette "oženio" u kombiju kada je imala 11 godina i da joj je tada dao prsten. Kasnije ju je oteo i skrivao u Meksiku. Ona i osmero djece su pobjegli u lipnju 2016. godine.
Jedno je dijete pobjeglo prije i sada je opet s obitelji. Piette je s Rosalynn i djecom putovao Teksasom, Montanom, Arizonom, Meksikom… Rosalynn je rekla da ju je muškarac silovao, tukao i mučio. Rekla je da ju je seksualno zlostavljao gotovo svaki dan više puta.
– Kada sam se oporavljala od operacije žučnog mjehura tjerao me stalno da radim. Tada sam odlučila da je dosta i da ću pobjeći. Znala sam ako ne odem da ću poludjeti ili da ću umrijeti i svoju djecu ostaviti tom čovjeku – rekla je Rosalynn. Zgrabila je nešto malo novca koji je zaradila i platila taksi koji je nju i djecu odvezao u Oaxaca City odakle je pozvala pomoć. FBI je rekao da je Piette bio duže vrijeme stanovnik Meksika i središnje Amerike i da je imao veze u kriminalnim organizacijama, piše Daily Mail.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here