Otkrio cijelu istinu: Nenad svima otkrio zbog čega je otišao od sestre Rade Manojlović i svoga oca

Nenad Manojlović je u skorije vrijeme priznao da je on svoje viđanje sa sestrom Radom smanjio na minimalno, a to je otprilike jednom u tri godine. Rekao je i svoje mišljenje o njenom momku koje je bilo prilično dobro, dok je njegova želja da oni svoju ljubav napokon ozvaniče sa stupanjem u brak.

Nenad je brat od pjevačice Rade koji je isto tako krenuo stopama svoje sestre što se tiče karijere. Pored toga je on otkrio da se on sa njom nikako ne savjetuje kada se radi o muzici. Isto tako je priznao da mu je momak od sestre Haris Berković zaista drag i da bi volio da se ona uda za njega jer misli da će biti jako sretna s njim i da bi zajedno mogli postići mnogo toga.

– Ako joj se on sviđa, onda je on za mene još bolji. To je jedan mlad momak koji je lijep i ima super glas. Pred njim sigurno stoji još mnogo avantura u karijeri, ali samo ako bude dovoljno pametan i to dobro iskoristi, dok sve isto mogu reći i za svoju sestru. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje Zvezda Granda jer je on bio prvi među mojom generacijom i mogu reći da je on prva liga. Došao je na moju svadbu sa mojom sestrom, rekao je Nenad.

– Ja se sa Radom ne viđam toliko često, a to je otprilike jednom u tri godine, te se nas dvoje rijetko čujemo isto pošto je ona jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Znam da je mnogo zauzeta sa poslom, te svaki slobodni momenat iskoristi za svoj privati život, dodao je Nenad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *