OVO NIJEDNA MLADA NE BI VOLJELA DA DOŽIVI: Prijovićka otkrila kroz kakve MUKE je prošla zbog jednog detalja sa vjenčanja

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović zavjetovali su se jedno drugom na vječnu ljubav prošlog četvrtka, a na veselju bilo je oko 1.000 zvanica. Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa vjenčanja, a više o tome pronaći ćete u nastavku.

Pjevačica je ovom prilikom blistala u čak dvije vjenčanice, dok se o njenom dubokom dekolteu u crkvi i te kako pričalo.

Ipak, koliko god se trudili da sve prođe besprijekorno, Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana prije same ceremonije.

– Sve je teklo po planu sve dok pet ili šest dana pred svadbu nije trebalo da stigne veo – započela je priču Aleksandra.

– Umjesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd prije četvrtka, odnosno do dana naše svadbe – otkrila je gospođa Živojinović u intervjuu za Story, a zatim ispričala rasplet ovog scenarija koji nijedna mlada ne bi željela da doživi.

 

– Dizajnerka i njen suprug su uporno zvali dostavljače, tako da je veo stigao u ponedjeljak – kazala je nekadašnja učesnica “Zvezda Granda”.

– Tada se dogodio još jedan peh jer nije bio odgovarajućeg oblika pa su šnajderke morale da ga prekroje – zaključila je pjevačica.

(Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *