Pomiješajte 2 sastojka i držite na licu 10 minuta: Nakon 3 sata pogledajte u ogledalo – ČUDO!

Najefikasnije domaće sredstvo koje će vas riješiti velikog problema… Ova čudesna maska pretvara najproblematičniju kožu u zdravu, lijepu i sjajnu.

Prije nego što isprobate ovu masku na licu, testirajte je na unutrašnjoj strani nadlaktice. Ako tokom dana nije došlo do negativne reakcije, možete je slobodno koristiti na licu.


Sastojci

1-2 tablete aspirina
malo vode
kašičica meda

Priprema

Zdrobite aspirin i stavite prah u staklenu činiju pa tome dodajte nekoliko kapi vode i promješajte. Dodajte kašičicu meda i sve ponovo dobro promiješajte.


Nanesite pripremljenu masku na očišćeno lice i držite je oko 10 minuta. Malo masirajte i isperite te obrišite papirnatim ubrusom laganim tapkanjem. Na početku tretmana masku treba koristiti 2-3 puta sedmično, a poslije će biti dovoljno jednom sedmično.

Nakon desetak dana primjetit ćete nevjerovatne rezultate: koža lica će biti obnovljena, a ten ujednačen. Upale će nestati, a pore će biti potpuno očišćene.

Efekat ove maske se ne vidi odmah, već 3-4 sata nakon nanošenja. Budite strpljive i redovno ih koristite i vaša koža će vam biti zahvalna!

Izvor: http://top-recepti.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *