PREDVIĐANJE: Ako stalno viđate ovakve brojeve, ovo vas očekuje

Obratite pažnju na njih.

Da li ste u poslednje vreme počeli da primećujete trostruke brojeve koje ne možete da ignorišete? Možda i više puta dnevno? Oni vam se pokazuju kako bi vam preneli značajnu poruku ili da bi vas probudili.

Vaši vodiči i anđeli čuvari pomažu vam na putu i žele da znate njihovu važnost, piše sensa.hr.

111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju s vašim željama. Ne trošite energiju na strah kako mu ne biste dali život.

222 – Imajte vere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

333 – Povezali ste se sa višim silama i one na mnogim nivoima i bez prestanka deluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

444 – U ovom trenutku vas okružuje hiljade anđela. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost s anđeoskim carstvom jer ste i sami zemaljski anđeo. Nemate se čega bojati – sve je dobro.

555 – Očekuju vas velike promene i transformacije. Imate priliku da izađete iz dosadašnjih problema i da živite onako kako zaista zaslužujete.

666 – Vreme je da se usredsredite na duh koji će vam uravnotežiti i isceliti život.

Recite nebesima sve svoje strahove koji su vezani za materijalno bogatstvo. Otvorite se primanju pomoći i ljubavi, kako od ljudi, tako i od anđela.

777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svoje božansko vođstvo i tu mudrost ste preneli u svoja dela.

Sada je vreme za nagradu. Vaš uspeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite s dobrim poslom.

888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako da primate obilje s njegovog izvora. Veliko finansijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

999 – Odličan posao, svetlosni radniče! Svetu je potrebna tvoja božanska svrha. Prihvati svoju svetu misiju bez oklevanja i odgađanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *