Preko dana je pjevala, a preko noći učila: Završila je fakultet medicine, a onda odjednom digla ruke od svega i otišla u Zvezde Granda

Ime ove mlade pjevačice je Liljana Savić, te je ona dobila dosta pažnje poslije učestvovanja u poznatom takmičenju Zvezda Granda. Ona je na takmičenju došla prilično daleko, a tako se uspjela plasirati u treći krug. Za sve to je bio zaslužan njen poseban talenat, ali i veoma mnogo rada i truda.

Tome se posvetila mnogo ozbiljno i na svakom nastupu je dala sve od sebe kako bi ostali mogli vidjeti njen talenat i prepoznati u njoj nešto posebno. Ljiljana dolazi iz Novog Sada, te ja ona sama priznala da je njen veliki san uvijek bio da bude pjevačica. Kada je bila mala djevojčica, već se tada moglo primijetiti da se njen talenat samo razvija i da ide prema boljem.

Pošto je pokušavala na sve načine da postane pjevačica, onda je i učestvovala na raznim karaoke žurkama, a moramo reći da je to bio korak dalje u njenoj budućnosti. Ljiljana je također i veoma inteligentna djevojka koja je to dokazala tako što je završila fakultet medicine u Novom Sadu, dok je muzika ipak prevladala njeno srce.

Već sa sedam godina je ona krenula osvajati muzička takmičenja, a tako je ona bila pobjednik jednog dječijeg festivala već tada. U to vrijeme je bila samo djevojčica, te su mnogi smatrali da će to za nju ostati samo jedna lijepa uspomena, a da od toga neće moći ništa napraviti.

Početak pjevačke karijere joj nije bio nikako lagan, te je ona prvi put došla na karaoke žurku i jednostavno nije mogla da krene. Velika je sreća što je imala dobre prijatelje koji su je ubjeđivali da počne pjevati i zbog čega ih je poslušala. Uvijek se prisjeti toga dana jer je upravo to bilo važno za nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *