Priveli ga: Prijatelja je šakama i laminatom pretukao do smrti


Srbija: Aleksandar Jovanović sam je policiji prijavio da je Iljaza Asanova netko pretukao. Kasnije su uhitili njega, a sumnja se i da mu je u svemu pomagala žena…
Novosadska policija uhitila je Aleksandra Jovanovića (20) zbog sumnje da je ubio Iljaza Asanova (44) u svojoj kući nedaleko od srpske Bačke Palanke. Kako neslužbeno doznaje Blic, 44-godišnjaka je Jovanović nekoliko dana uzastopno tukao te je na kraju preminuo od teških ozljeda.
Jovanović je pozvao policiju te prijavio da je njegova poznanika netko pretukao.
– On je rekao da su ga pretukli nepoznati ljudi iz Novog Sada, te da je Asanov umro kod njega u kući od zadobivenih ozljeda. Obavijestio je nadležne i djelovao samouvjereno – kazao je izvor.
Međutim, policija je ubrzo Jovanovića uhitila pod sumnjom da je on ubojica.
. Sumnja se da je Jovanović tukao Asanova u više navrata u posljednjih nekoliko dana i da je pokušao prikriti ubojstvo. Tukao ga je rukama i nogama pa čak i laminatnim podom, dok nesretnik nije uzdahnuo od ozljeda – dodao je izvor.
Susjedi su kazali kako Jovanović nije živio u toj kući, nego u drugoj u drugom naselju, a u tu je dolazio samo povremeno. Opisali su ga kao problematičnog. Sa ženom ima malodobno dijete. Neslužbeno se doznaje da su mu uhitili i ženu zbog sumnje da je pomagala u ubojstvu te u sakrivanju tragova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *