Pronašao torbu punu novca, a kada ju je hti vratiti vlasniku on mu rekao nešto što se ne može oprostiti

Čovjek koji je ispričao ovu priču se našao u situaciji koja se ne dešava svaki dan, a zbog toga je svoju priču morao podijeliti sa ostatkom javnosti. On radi u jednom kafiću, dok se sve desilo jedan dan kada je on krenuo da radi svoj posao kao i svaki dan gdje je došao u smjesu i odmah se bacio na posao.

Njegov svakodnevnica je bila da prilikom dolaska u kafić pregleda sve okolo kako bi pogledao da nema nikakve štete, ili stvari koje su zaboravljene. U tome kafiću je on radio kao noćni čuvar, te je to bio jedan od njegovih zadataka. Tako dok je gledao okolo sve u kafiću, naletio je na jednu torbu. Da bi znao čija je ta torba, onda je morao da je otvori kako bi našao neki podatak od vlasnika.

Naravno, bio je oprezan prilikom otvaranja jer je pomislio da u njoj može biti svašta bilo neko oružje, ili neka eksplozivna naprava, ali kada ju je otvorio, onda je unutra našao novac i to je bila jedna veća svota. Čovjek nije dirao taj novac i maknuo je cijelu torbu sa strane, te je razmišljao šta sada treba uraditi. Razmišljao je da li ovo treba prijaviti vlasniku kafića, ili pozvati policiju, a onda je shvatio da treba da sačeka jer će se neko vratiti po to.

Tako je poslije nekoliko sati došao čovjek koji je pitao čuvara da li je našao neku zaboravljenu torbu. Čovjek je odgovorio da je našao tu torbu i onda ju je predao čovjeku koji ju je iste sekunde otvorio i krenuo brojati novac. Kada je shvatio da je sve bilo na svome mjestu, onda se samo okrenuo, uzeo torbu i otišao bez ikakve nagrade za čuvara.

 

 

Bivši muž joj dao stan, a ovo joj je novi momak poklonio: Ana Sević se pohvalila sa skupocjenim poklonom koji će vas ostaviti bez daha

Ona je poznata voditeljka, ali i pjevačica koja se zove Ana Sević, a koja je već skoro šest mjeseci u romantičnoj vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Novi momak Ane je odlučio da je obraduje sa novim autom koji košta nekih 25.000 eura, a kako govori izvor blizak biznisemenu, onda je Danijel odlučio da je iznenadi sa luksuznim četverotočkašem kojeg je on kupio prije dva mjeseca, a to auto dolazi iz Njemačke.

Taj izvor govori također kako su Danijel i Ana u sretnoj vezi još od kako je godina počela. Za sada imaju vezu koja je jaka i stabilna pored toga što oni nisu toliko dugo vremena zajedno. Sudeći prema svemu, biznismen Danijel je pronašao u Ani sve što je on tražio u ženama, a radi toga joj želi pokazati koliko njemu znači to što je ona uz njega.

Dugo vremena je razmišljao kako će to pokazati, a radi toga joj je kupio auto i za njega je bila to odlična ideja da svojoj izabranici kupi luksuzno auto. Znao je da će joj se to auto također i svidjeti, a odmah na samom početku je isto znao da je ona htjela. Dovesti će to auto, a kupio ga je polovnog i izašao ga je nekih 25.000 eura, dok je njegova puna cijena inače 80.000 eura. Neki ljudi to smatraju ludim potezom jer joj je samo kroz pola godine veze kupio auto, ali za Danijela to nije nešto ogromno, niti on to gleda takvim očima. Na tu ideju je došao totalno slučajno, dok misli da će ovaj poklon za nju samo da ojača njihovu vezu i da ih poveže još više.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *