SHARE

Prošlo je dvije sedmice od kraljevskog vjenčanja, kojeg je svijet ispratio sa oduševljenjem…

Ali pompa oko novopečene vojvotkinje se još uvijek ne smiruje. Ovaj put je njen bivši muž Trevor Engelson iznenadio potezom.

Naime, on je zaprosio svoju djevojku Tracey Kurland. Kako su objavili američki tabloidi, on je pre svoju djevojku kleknuo i zaručio je, a onda to objavio na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Meghan i Trevor su u vezi bili šest godina, a brak nije potrajao ni dvije godine.

Par se vjenčao na Jamajci, a ceremonija je bila održana na plaži. Meghan je za tu priliku bila ležernije odjevena te je imala raspuštenu kosu. Bijela ležerna haljina krasila je njezinu figuru, dok je Trevor bio bez sakoa, tek u hlačama i bijeloj košulji. Par i uzvanici svoje su vjenčanje slavili nekoliko dana.

Nakon ceremonije par se preodjenuo pa je tako glumica završila u bikiniju. Rekli bismo, prikladno za mjesto održavanja vjenčanja. Uzvanici su s mladencima igrali i društvene igre na plaži.

61496357-meghan-markle-trevor-engelsonć

61496358-meghan-markle-trevor-engelson

61496359-meghan-markle-trevor-engelson

61496356-meghan-markle-trevor-engelson

Meghan i Trevor, iako nisu uspjeli u braku, bili su u vezi čak sedam godina. Službeni razlog rastave bile su ”nepremostive razlike”, a par više nakon toga nije previše govorio u javnosti o svojem odnosu.

61496355-meghan-markle-trevor-engelson

I njezini roditelji nisu imali sretan brak. Razveli su se kad je Meghan imala samo dvije godine, no zbog svoje kćeri ostali su u dobrim odnosima.

prince-harry-meghan-markle-engagement-t

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here