Prvi put vozim ferari: Uzela je zver od automobila i posle samo nekoliko metara ga potpuno uništila (VIDEO)

Pretpostavlja se da je žena isključila ESP

Kineskinja ferari
Printskrin : Youtube

Samo nekoliko minuta nakon što je unajmila, za mnoge nedostižnog ferrarija 458 italia, Kineskinjaje potpuno uništila moćnu mašinu. Video-snimak koji je slomio srca onih koji obožavaju kola, ali i onima koji su prema njima ravnodušni, nastao je u Venlingu.

Snimak počinje njenim oduševljenjem: “Prvi put vozim ferari. Ovo je stvarno poseban osećaj”, ali sreća je kratko trajala.

Samo nekoliko minuta kasnije, nesrećna Kineskinja izgubila je kontrolu nad kolima o kojima mnogi muškarci, a i žene maštaju, i prvo udarila u zaštitnu ogradu.

Kad je probila zaštitu, udarila je u bmw x3 i uništila još jedan automobil iz snova. Nakon toga je bmw naleteo na crni nisan.

Pretpostavlja se da je žena isključila ESP (Elektronsku kontrolu stabilnosti vozila), piše Sohu News, a i mokri kolovoz nije najpametnija opcija kad se prvi put vozi tako moćan auto.

Vožnja iz snova pretvorila se u pakao, a nesrećna žena nije dobila priliku da oseti uzbuđenje koje izaziva vožnja nestvarne mašine kao što je ferari 458 italia.

VIDEO: Razjareni bik jurcao kolovozom, preticao kola i autobuse

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *